sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Kirpparia ja kavereita

Kävimme yksi päivä kirpparilla. Saldo oli hyvä jos hintaa on uskominen (päälle 40e), mutta silti pitää miettiä että mitä ihmettä me ostettiin vai ostettiinko mitään?
Kuvaa en ehtinyt ottaa kun kaikki tavarat levis heti ympäri taloa.
Peppi sai lego palasia ja lego pikku puhelimen, perus puseron syksyksi (vihreä) joka oli kuin uusi sekä ylettömän suloisen ihanan keltaisen mekon jossa kauniita kukkia ja valkoinen nauha rintakehän kohilla. aivan ihanan kaunis mekko. Mekko oli kokoa 98 eli ajattelin sen menevän sitten talvella-keväällä -kesällä. No ei se menekkään. Kokeilin sitä Pepin päälle kun pesun jälkeen aloin miettimään että näyttääpä kapealle. Päälle meni, mutta vetoketjua joutu vetämään kunnolla että meni kiinni ja ihan selkeesti ahisti jo rintakehästä. Potutti ihan suunnattomasti. No ei muuta kuin mekko myyntiin.
Mutta siis, kirpparilta löyty neule joka ehdottomasti liian pieni minulle, mutta aivan ihanan värinen ja hyväkuntoinen Pepille uuteen lakkiin. Ompeluhommia siis tiedossa :) Ostin myös neljä pitsiä (oli paketti) jotka ajattelin ommella johonkin Pepin lakkiin. Lakki siis vielä kehittely asteella. Minä löysin yhden puseron itselleni kotipaidaksi (3e) :) ja isi löysi sarjakuvan ja kaksi dvd- elokuvaa. Siis oikeesti... ei noista voi vielä tulla yli 40 euroa?? Ehkä unohdin jotain. Eletään siinä uskossa ;)

Päivät on edelleen kylmiä. Välikausipuku on tullut erittäin tutuksi. En olisi millään uskonut että puen lapseni vielä heinäkuussa välikausipukuun(!!!)
No onneksi on päiviä jolloin tarkenee sentään pitkähihasella Ja sukkahousuilla, pitkillä housuilla, lakilla, sukilla, lenkkareilla, joskus jopa hanskoilla.
 


Etureunassa poikasia. Seitsemän tais olla ja emo vahti tarkkaan vieressä :)

Käytiin katsastamassa sorsia ja Peppi hiippaili erittäin ovelan näköisenä muina naisina kohti nukkuvia ankkoja kädet seläntakana pitkin hitain askelin. Ja samalla siis kohti lammikon reunaa. Äkki pysähdyksen sai ja sorsat sai jatkaa uniaan.


Meille on syntynyt rokki tähti. Peppi on ihastunut tuohon isin vanhaan kitaraan ja soitteleekin sitä mielellään. Peppi oli ollut hetken yksin omassa huoneessaan. Jonkun ajan kuluttua kuulu kitaran haalausta ja ulos tuli aito rokkari. Lasit ja kaikki. Ja ei muuta kuin keskelle olohuonetta rämpyttelemään uutta hittiä ;)
Yhdessä vaiheessa olin varma että meidän lapsi ei koskaan ikinä katso muuta kuin Paavo Pesusientä. Onneksi olin väärässä. Nyt on tullut muumit uutena sekä tietokoneelta Peppi tykkää katsoa Pingu pingviiniä ("pimpim" Kuten Peppi asian ilmaisee) sekä Kaapoa. Pingu vie näistä kahdesta kyllä selvän voiton.


Tällä viikolla on ollut oikein mukavaa. Ollaan kolmena päivänä nähty kavereita ja Peppi onkin saanut juoksennella ihan sydämmensä kyllyydestä tänäänkin toisen pikkuisen kanssa. Puolivuotta tekee ihmeen paljon vielä tässävaiheessa. Peppi ei oikein osannut vielä kaikkia leikkejä (piilosta ja pallon heittelyä vuorotellen toisille) mutta hyvin leikit sujui, varsinkin kun keksittiin että Peppi on loistava pallon hakija ja osaa etsiä piiloon menneen kaverin. Ja mikä parasta, keskellä asuntoa olleen seinän ympäri juokseminen. Ihan loisto leikit oli ja molemmilla oli hauskaa :) Äidillä myös.

1 kommentti:

  1. RuttuNuttu blogissa on sinulle jotain :)

    Terveisin
    Annika

    VastaaPoista