perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kylmää

Kamalan kylmää. Siis ihan oikeasti. Puistossa seisoskellaan pitkien housujen, farkkujen, topin, pitkähihasen paidan, fleece takin, tuulitakin, pipon ja hanskojen kanssa ja on niin kylmä että luut kolisee.
Siis kylmä.
Kukat paleltu lasitetulla parvekkeella ja päätin ottaa ne sisään kun mittari näytti illalla ruhtinaalliset +5 astetta.
Jep, sanoinko että kylmä?

En kuvitellut että puen lapseni tällaisiin vaatteisiin kesäkuun viimeisinä päivinä.

Tiedättekös että on tyhmää tilata netistä mitään isompaa mittaamatta sitä ensin. Varsinkin jos kyseessä ennestään tuntematon merkki. Tilasin Pepille pussilakana setin ja ajattelin etä on hyvä seuraavaan peittoon ja sänkyyn. Voin vakuuttaa etten tilaa enää mitään ilman että tarkistan mitat.
Tässä Pepillä toimii peittona siis tyynyliina(!). Ihan tosissani haluaisin nähdä sen tyynyn ja peiton johon nämä käyvät. Eluksi ajattelin että meille tuli kahen hengen peitteet, mutta ei, yhen hengen nämä on. Jos vaan voitte mitenkään kuvitella niin kuvitelkaa tuohon sopiva peitto. Se on niin pitkä että minäkin mahun (175cm) käärimään varpaani piiloon ja jää harteille ja pään päällekkin ylimäärästä. Mahutaan isin kanssa yhessä makaamaan peiton alla niin ettei edes kosketa toisiimme. Se on siis oikeesti VALTAVA. Mitähän siitä keksisi. Lapselle siitä ei tasan tule mitään. Halkasenko kahtia ja laitan verhoiksi? Tuo on sellaista unelman pehmyttä ja kevyttä materiaalia. Ja niin nätti. Pitää harkita. Mutta vielä toimii noin peittona tuo tyynyliina :) tulipahan edes joku osa käyttöön. Ja viimeiseksi, mitä saadaan kun jätetään kaksi taaperoa jääkaapin luo ja lähdetään itse pois? Jääkaappi täynnä aakkosia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti