perjantai 20. heinäkuuta 2012

next:n kokoasiaa


 Ensimmäinen Next paketti tuli :) Ja siis ensimmäisellä tarkoitan että yksi legginssi paketti ja yhdet kumpparit oli jo loppuunmyytyjä (mallisto oli ollu viikon näytteillä) joten niitä koitan tässä metsästellä josko tulisi lisäyksiä. Mutta koot olikin jotain muuta mitä odotin. Paidat vastai kokoaan ihan hyvin, mutta housut...
Pepillä on yhdet farkut kevään mallistosta ja ne on kokoa 3-4 vuotta ja ne on käytössä vaikka vähän isot ovatkin. Pysyvät jalassa ja Peppiä ei näy haittaavan pieni ylimääränen kangas lahkeessa. Nämä molemmat uudet housut on sitten kokoa pienempää eli 2-3 vuotta.

 Kuvissa on päällimmäisenä Pepin vanhat housut eli ne 3-4 vuotiaan ja alla on kaikissa kuvissa uudet eli 2-3 vuotiaan housut.
Voiko yhden malliston vaihdon aikana tapahtua näin dramaattinen koko muutos?  Onko meidän housut kutistuneet tai saaneet alunperinkin väärän kokomerkinnän?

 Nämä toiset uudet vaikuttavat ensimmäisiäkin isommilta vaikka kokomerkinnät ovat saman o.O?
Housut lähtevät kaapin perälle odottelemaan suuren suurta kasvupyrähdystä. Saa nähdä saadaanko edes keväällä näitä käyttää. Ovat nimittäin valtavan kokoiset. Puuh... tää koko homma on aina niin vaikeaa kun ne menee härppimään niitä kaavojansa aina vähän väliä. Mutta ei saa valittaa.. mieluummin näinpäin kuin että olisivat olleet hirmu pienet :)

Tässä molemmat uudet housut


Paidat ovat ihania. Molemmat ovat pehmeitä, mutta kissa paita on vielä extra pehmeä ja tekisi mieli vain silitellä sitä poskea vasten ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti