maanantai 30. heinäkuuta 2012

Märkää

Tänään sitten ukkonen pääsi meillekkin asti.
Aamulla lähdettiin puistoon, mutta siellä ehdittiin olemaan varmaan sen kymmenen minuuttia kun alkoi satamaan vettä ja jouduttiin hakeutumaan suojaan. Jonkin ajan päästä sade laantui ja lähettiin kotia kun joka paikka oli märkänä. Kaveri lähti mukaan :)
Kun päästiin sisälle niin eiköhän alkanut aurinko paistamaan ja lämpö kohosi hienoihin lukemiin. Otettiin allas esiin ja laitettiin lapset pulikoimaan (kuviakin olisi, mutta niitä en laita sillä lapsilla ei ollut tarpeeksi vaatetta netti levitykseen)
Kaverin lähdettyä Peppi nukkui päiväunet ja taisin itsekkin torkahtaa tunniksi :D on se tuo helle niin väsyttävää :)
Unien jälkeen Peppi lähtikin isin kanssa ulos ja tulivat kotia kun alkoi ukkostamaan ja satamaan. Vähän sen jälkeen iski päälle kunnon sade tuulineen ja salamoineen. Kamalan kovia jyrähyksiä. Peppi lähti isin kanssa alakertaan leikkimään naapurin lasten kanssa ja minä jäin toivomaan ettei sähköt mene jotta saan ruuan tehtyä loppuun. Ei loppunu sähkö ja ruokaa saatiin pöytään :) piti lorauttaa läjä mansikoita salaattiin kun oli tuoreita.

Kun sade lopulta lakkasi niin lähettiin Pepin kanssa tutustumaan lätäkkö saldoon. Ehittiin olla varmaan vartti ja nähdä kivoja salamoita ja komeita jyrähyksiä kunnes alkoikin sataa ja päästiin juoksemaan kotia. Onneksi on koti ihan puiston vieressä niin ei ollut pitkä matka, mutta kastuttiinpa kuitenkin :)Märkähköä

Sisälle päästyä Peppi lähti suoraan kylpyyn pesemään kuravedet pois. Nyt on erittäin puhdas lapsi kun on moneen otteeseen kasteltu :) Luulis että läträys saldo olis täytetty tältä päivää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti