perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kuvia sieltä, täältä ja tuolta

Erittäin kuvapainotteinen postaus tulossa :)

Mummolaan lähdössä ja panta itse laitettuna :)

 Ostin Pepille käytettynä My Cinnamon Girl merkkisen haalarin. Haalari oli kuvauksessa uudenveroinen ja vain kerran pari pidetty. Pitäähän se tietää että käytetty on käytetty, mutta tämä oli kova, harmahtavan omituisen värinen ja sen näköinen velour että on kyllä pesty pariki kertaa enemmän kuin mitä myyjä väitti. Onneksi Pesu, huuhteluaine ja rumpu pelasti. Haalarista tuli pehmonen ja värit vähän kirkastu. Olen silti pettynyt myyjän toimiin. Vähän ehkä kittanat mitotukseltaan. Tämä on koko 2-3vuotta ja juuri hyvä Pepille joka siis vasta vuoden vanha. Eiköhän tämä mene tämän syksyn, mutten usko että enään kevättä.

Juuri herännyt mörökölli

 Ostin Pepille tutun. Olen aina ajatellut ettei ne sovi Pepille, mutta ihastuin tuohon väriin ja päätin kokeilla niin sehän istuu juuri hyvin ja sopii Pepille todella hyvin. Nyt vaan ihailen ja myhisen itsekseni aina kun katson tuota Pepin päällä. Ihania molemmat <3
Aavistuksen vaan iso meidän luuviululle. Tämä on kokoa 86-92cm ja kuten alemmasta kuvasta näkyy niin tippuu päältä jos liikaa kurottelee. Peppi siis kohta 2- vuotta niin sanoisin että todella reiluja nämä h&m:n hameet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti