sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen ulkomaan matka

Käytiin ikeassa. Ensimmäinen ulkomaan reissu siis Pepille :)
Aikasemmin Peppi on jäänyt hoitoon jos on lähdetty, mutta nyt lähdettiin koko joukko. Hyvin meni matka vaikka unohdinkin lelu/kirja pussin kotiin. Onneksi mummu oli muistanut ottaa pari kirjaa ja pikku pallon mukaan niin aika kului. Ja matkassa oli myös ompun palasia joiden mutustelussa aikaa meni mukavasti myös eteenpäin.
Ikeassa oli PALJON kivaa katseltavaa ja kokeiltavaa. Joka paikka tutkittiin ja kokeiltiin. Juostiin ympyrää, kontattiin pöytien alta, paettiin tuolilla jahtaavaa isiä, leikittiin ruokapaikassa muiden lasten kanssa ja ihmeteltiin että mitä ihmettä ne puhuu kun mitään ei ymmärrä. Peppi ei syönyt ruokaa ja väsy iski loppua kohden, mutta muuten reissu ei olisi voinut paremmin onnistua. Huomenna lisää siitä mitä löydettiin, mutta nyt kuviin.


 Keskellä ikeaa iski väsy ja piti hieman ottaa paussia juoksemmisesta. Kantorepussa olo ei ollut hyvä eikä kärryissä istuminen eikä sylikään oikein maistunut niin pistettiin leiri kärryjen pohjalle. Huppari alle, hoitoalusta päälle ja tyttö koko komeuden päälimäiseksi. Pullo kouraan ja sellainen parin minuutin levähdys ja johan löyty taas virtaa Pepistäkin.
 Autossa olikin sitten paluumatkalla hyvä nukkua. Nukkua posottikin puolitoista tuntia jonka jälkeen piti herättää kun oltiin jo kotona ja kellokin alkoi näyttämään puoli viittä.

Peppi ei luopunut pallosta lelukaupassa ja mummu päättikin että se lähtee mukaan. Hyvä ostos sillä ei todellakaan ollut hinnalla pilattu ja Peppi ihastui siihen ikihyviksi. Haalailee mukana ja halailee ja rutistelee. Mukava lelu siis :)

EDIT: Tuo ranneke mikä Pepillä näky kädessä on tällainen (ei kylläkään tuolta ostettu). Voi käyttää useasti ja on kätevä olla jos lähtee reussunpäälle, varsinkin isoon tavarataloon, vaikka olisikin niitä silmäpareja mukana enemmänkin. Aina voi sattua ja tapahtua. Ei ole kallis eikä todellakaan niin vaivalloinen laittaa että jättäisin pois. Ja Peppi tykkäs, ei meinannut antaa ensin poiskaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti