keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pihakirppis

Pidwttiin pihakirppis suvun naisten kesken. Kaikkea kivaa oli tarjolla ja ihana ilma sattu kohilleen. Kaikki oli täydellistä ja juuri niinkuin piti. Paitsi asiakkaat. Ei yhtään ristin sielua missäänpäin. Oli lämmin sää niin kaikki luultavasti rannoilla, mutta kun siis ei ketään missään. Käytiin monesti katsomassa kadulle, mutta ei ketään. Ei pihoilla lapsia, pihatöissä aikuisia, lenkkeilijöitä, kyläilijöitä. Ei siis oikeesti ristinsielua. Sanoinko jo että ei yhtään ketään?
Mutta tienasin minä vähän kun sukulaisille myin :D
Peppi oli innoissaan kun sai olla keskipisteenä ja sai kaiken kukkuraksi läiskytellä vettä itsensä ja kaikkien muidenkin päälle. Sinänsä vaarallista hommaa kun ei ollut korvatulppia, mutta ehkä huivi kuitenkin suojasi kohtuu hyvin. Peppi rauka onkin kärsinyt kesästä. Toisessa jalkapohjassa on tikku jota ei saa pois, toisessa on reikä kun astui legon päälle, mäkäräisen puremia jaloissa ja päähän ilmestyi kamalan iso patti kun sääski kävi purasemassa hetken.
Pienin raukka kärsii eikä edes valita että kutittaisi tai sattuisi kävely. Mennä taapertaa normaalilla tyylillä.
Jos näkyy jotain mielenkiintoista niin hihkukaa lujasti ja tehdään kauppoja ;)


 Ihan parasta kun pääsee läträämään sopivan lämpimällä vedellä ihanan helteisenä päivänä varjossa :)

Mekko piti vaihtaa kuivaan ja tämä mekko onkin aiheuttanut kummastusta minulle. Ostin viimekesäksi kun kokomerkissä lukee 80cm, mutta tämä on edelleen Pepille vähän iso. Kainaloiden kohille jää ylimääräistä tilaa o.O Kummallista. Mutta ihana se on joten ei haittaa vaikka meneekin pitempään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti