lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ampumaradalla

Veljeni ja isäni ampuvat skiittiä. OSH:n riveissä :) Mukavaa hommaa. Periaatteessa siis vaan ammutaan savikiekkoa joka lentää joko oikealta tai vasemmalta sinun naaman edestä ohi. Olen kokeillut, saanut koko hartian kokoisia mustelmia, lentänyt taaksepäin, turvottanut sormeni koska unohdin nostaa aseen ja ammuinkin lonkalta niinkuin kunnon gansterit ja länkkärit ja olen aina tykännyt :D
Olisihan tuosta voinut tulla itsellenikin pitempi aikainen harrastus, mutta a: En jaksa haalautua joka päivä pitkää matkaa toiselle paikkakunnalle b: siihen kuluu ihan sikapaljon bensaa ja c: kun harkitsin sitä vakavemmin niin Peppi ilmoitti tulostaan ja se sitten vain jäi ja nyt en vaan saa aloitettua kun ei oikein ole aikaa. Pitäis aina olla joku Pepille vahtina kun meidän koko konkkaronkka on yleensä hommissa tai ampumassa siellä.
Tällä hetkellä siis katsellaan ja opetetaan siinä sivussa Pepille miten asetta käytetään oikein ja turvallisesti.
Vaikka tällä hetkellä kiinnostavinta on ne pikkukivet ja toiset lapset radan varrella. Ja ne koirat! Peppi tykkää kuten me muutkin :)
Mun kännykästä loppu akku kesken kaiken niin nyt ei oikein ole kuva satoa. Mutta jotain pientä silti :)

 Alkua lukuunottamatta kokoajan jyrisi ukkonen ja välillä kävi sadekkin päällä, mutta pahimmat kuurot vältettiin vissiin niukasti. ohi meni :) Pepillä sade lakki päässä kun tihhuutteli. Lemppäkertun naama tuossa edessä (niin söpö ^^) mutta lippa piti kääntää että näkee jotain kun on vähä pitkä lippa. Ihan siis sitä varten ettei sade tule silmille. näppärä lakki kyllä ollut sadekeleillä. Libero merkkinen jostain kirpparilta hommattu aikoinaan :)
Ammuntaa katselemassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti