tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ostoksia

Kävin keskustassa ostoksilla kaverin kanssa. Oli kertakaikkisen vauhdikas kokemus. Kaksi pientä oli mukana ja sai olla kyllä silmät jokapaikassa että pysyi perässä ja silti ne ehtivät hävitä sen kymmenen kertaa minuutin sisällä. Onneksi kohtuu kovaäänistä hommaa niin tietää suurinpiirtein missäpäin lapset on menossa :)
Ei ehtinyt turhan paljon katsella ja hiplailla, mutta siitä lennosta löysin kuitenkin pari ostosta. Toinen oli sellainen mitä olinkin jo aiemmin katsonut ja nyt päätin ottaa mukaan ja toinen oli ylläri löytö ja oikein hyvä sellainen.

Mekko oli käytössä jo synttäreillä, mutt anyt ostin siihen sopivat alkkarit. Mekko on lyhyttä mitoitusta ja jos Peppi kyykkii niin vaippa vilkkasee. Ostin vaipan peitoksi tuollaiset ihanat röyhelö housut. Suloisuudet <3

Nämä muut vaatteet meiltä jo löytyikin kotoa, mutta housuja olen koittanut metsästää syksyksi tähän takkiin sopivana värinä. Etsin harmaata tai mustaa, mutta Peppiä luullaan jo vaaleanpunaisessa puvussaankin pojaksi niin ajattelin että ehkä kuitenkin huono väri vihreä takki ja tummat housut. Stoccalla naaman eteen osui kyltti -60% ja pinkki välähdys. Sinne siis! Sieltä paljastui yhdet ainoat reimatecin välikausi housut ja juurikin Pepin kokoa! Ihan huippu. Ja alennuksen jälkeen hintaa jäi 20e!! Vähänkö olin innoissani. Nämä lähti siis heti mukaan. Hetki mietitytti että sotkeentuuko kuinka nopeasti syksyllä, mutta antaa mennä. Olivat halvat, tuttu ja turvallinen merkki, ihanan väriset, tyttömäiset, halvat ja laadukkaat. Vähän vielä vierastan tuota väriyhdistelmää, mutta kyllä siihen tottuu :)
 Ja housut eivät ole ihan noin räikeen väriset. valot heittää kirkkaammaksi. Mutta pinkit ne kuitenkin on :)
Kuva oli äsken vielä oikeinpäin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti