perjantai 6. heinäkuuta 2012

Vihdoin lämmintä!!

Tänne on tullut kesä!
Eikä olekkaan kuin heinäkuun ekan viikon loppu... no, tuli se kuitenkin lopulta.
Minä olin valmistautunut niin hyvin hellekesään että mekkoja löytyy ja kun yhtäkkiä tuleekin lämmintä niin mieli tekisi vaihtaa se mekko tytölle vähintään kerran tunnissa. Ihan vain että kaikkia ehtisi edes sen kerran käyttämään. ai miten niin vähä vinksahtanut?
Käytiin viemäsä tänään mummulaan vähän tavaraa huomista pihakirppistä varten. Suurin osa on vielä täällä kotona, mutta onpahan yksi bansku laatikko vähemmän huomenna kuljetettavaksi.

 Ihastuin tähän mekkoon anton&nina liikkeessä alku kesästä. Kannatti ostaa. On niin suloisen näköinen ja todella vilpoinen tällaisilla helle keleillä. Vähän ehkä vielä iso kun kainaloihin jää ylimääräistä, mutta mieluummin niin kuin liian kittana.Peppi ei vielä yllä polkemaan kunnolla joten jalat on lepuutus(?) jalustoilla
Tänään tuli postista (tai oikeastaan eilen, mutta tänään haettiin) Pepin uusi kolmipyörä. Meillähän oli tällainen jo ennestään, mutta se oli käytetty ja siitä hajosi yhtäkkiä tuo työntöaisa. Tämä siis on sellainen että vanhempi voi kääntää pyörän tankoa mihin suuntaan vain tuosta takana olevasta työntöaisasta. Ja kyllä, tällaisia on olemassa. Vaikka lelutapulin kaksi myyjää katsoivatkin kuin hullua kun yritin selittää millaista pyörää haen. Tulivat siihen johtopäätökseen että koska heidän tavarantoimittajillaan kellään ei ole tällaista niin tällaisia ei ole olemassa ja olisivat todella hankalia toteuttaa.Eivät siis uskoneet kun sanoin että meillä on tällainen jo, mutta meni rikki. Pitäsköhän käydä polkemassa siellä mutka...?
Ihana pyörä kyllä. Hobby hall:sta tilattiin. luvattiin saapuvaksi 3-7 päivän sisällä ja kestiköhän tällä nyt se kolme päivää kun oli jo postista noudettavissa. Nopeaa :)

 Peppi on ihan onnessaan kun voi puistossakin olla ilman kenkiä. Ei tosin tuossa kivikolla kun käy kipeää jalkoihin, mutta tuossa kiikkujen alustalla sekä hiekkalaatikolla on erittäin mukavaa tepsutella paljasvarpaisin :)


Meillä ollaan ihastuttu näihin kauppojen härpäkkeisiin. Niissä pitää aina käydä mutka leikkimässä. Ja kivaa on ihan ilman sitä kolikkoa :) Peppi on tainnut kerran tai pari kokeilla tuollaista laitetta liikkeessä, mutta ei välitä kyllä yhtään siitä. Paljon mukavampia ja halvempia ihan vaan paikallansa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti