torstai 19. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä ja kaikkea sekalaista :)

Tulipas vietettyä pari päivää mökillä ihan tyttöporukalla. Olin kahden ystäväni kanssa mökki reissussa ja Peppi jäi isin kanssa kotiin. Ekaa kertaa jätin pitemmäksi aikaa yksin ja hyvin olivat selvinneet (jos ei lasketa pieniä hoplop haavereita mukaan). Vois ehkä lähteä toistekkin ;)

Tällä viikoll aon kyllä ollut tekemistä ja koko huominen päivä menee kakkuja ja keksejä tehdessä ja koristeita pystytellessä. On nimittäin Pepin synttäreiden juhlintaa tiedossa koko vkloppu :D
Erittäin minimaalista koristelua, mutta kuitenkin jotain oma tekemää koristetta ympäri taloa sekä tietenkin ilmapalloja :)
Meillä on siis juhlat molempina päivinä ja kahdessa eri paikassa niin siinä on kiva roudailla tavaraa paikasta toiseen lauantai iltana, mutta näin tehdään jotta kaikki pääsevät osallisiksi herkuista.

TÄnään käytiin päikkäreiden jälkeen kasvitieteellisessä, mutta katsottiin aikataulu väärin niin sehän olikin mennyt kiinni. Pyörittiin sitten minimaalinen hetki siinä ulkona, mutta minulla meni nopeasti hermot niiden sääskien kanssa niin lähettiin pois.
Minä itse kannan joko reppua tai kassia/hoitolaukkua olalla vinosti joten en oikein tiedä mistä Peppi on keksinyt käsilaukun kantamisen, mutta aina sillointällöin  lähtee käsilaukku mukaan matkaan ja sitä kannellaan pitkin kyliä :) Tänään sieltä löytyi hanska nipsut, isin avaimet, nenäliinaa ja kasvitieteellisestä napatut kaksi pikku kiveä. Tärkeää tavaraa :)

Mitä? minäkö muka kaksi vuotta jo? Tänään laitettiin paita jonka löysin jo hyvä aika sitten jostain kirpparilta parilla eurolla. Kuva on jo alkanut hyvinkin haalistumaan ja on käytetyn oloinenkin, mutta menee vielä hyvin, vähän aikaa. Kun Peppi kumartuu niin selkä näkyy, mutta muuten hyvän kokoinen. Ja kuvista ei näy paidan oikea haalsitumistaso eli paita ei ole ihan noin hyvässä kunnossa (ettette luule että tuon kuntoista paitaa sanon haalistuneeksi ;)
 Koko reissun paras katselukohde oli tämä hana. Tätä jaksettiin väännellä ja käännellä. Kiertää ja tökkiä. Taputella ja ihmetellä :)

Kävimme siellä ampumaradalla vielä toisenakin päivänä ja siellä olikin ihan mukavan lämmin keli. Saatiin vähentää vaatetta aika reppaastikkin yhessä välissä.

Mummun versio luontokuvasta on tökätä heinä kameran eteen juuri silloin kun saadaan ne ainoat kuvat jolloin Peppi katsoo kohti...
 Piti ostaa jätski että pysyi hetken paikallaan niin saatiin seurata enon ammunta suoritusta joka  olikin ihan hyvä :)

 Kun jätski oli syöty niin tutkimusmatkailu alkoi
Vielä löyty sekalaisia kuvia viime päiviltä


Pitäisi maalata tämä minun vanha kiikkustuoli niin saataisiin haalattua se kotiin Pepille kun kiikuskelee siinä mielellään


Tässä on se minun tekemä keppi hevonen jonka Peppi päätti yhtenä kertana ottaa mukaan kun lähettiin kauppaan. Joskus kysyn Pepiltä ennen lähtöä että haluaako hän ottaa jonkin lelun tai tavaran mukaan ja annan valita aika vapaasti itse. Nuken rattaita eikä mopoa ole saanut ottaa, mutta kaikkea mikä on helppo kulettaa mukana ja mikä mahtuu autoon saa ottaa.

Tällaista meillä ja seuraava postaus saattaa ollakkin sitten itse synttäri hulinoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti