tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lämmintä

Tänään on ollut lämmin päivä. En ollut uskoa. Aamulla katselin ulos ja siellä näytti niin vilposelle. Erehdyin.

Aamu käynnisteltiin milläs muullakaan kuin Paavo Pesusienelle. Se on hyvä harhautus sillä välin että äiti saa tehdä kaikki omat aamutoimet rauhassa. Ja tämä kirja on tullut uutena mukaan. Ostin tämän kirjan jo joku aika sitten. Ihastuin kaupassa siihen iki hyviksi ja päätinkin että jos lapsimessu reissulta jää yhtään yli (ei jäänyt), niin ostan Pepille tuon kirjan (lue: äitille). Noh, nyt se on meillä. Tykkään hirmusesti ja niin Peppikin nyt kun on lämmennyt ajatukselle.
Kirjassa on monta kovaa sivua ja kaikissa on PALJON asioita.Ja bloggeri on taas ystävämme. Kuvat latasin ihan oikein päin, mutta lataus vaiheessa päätti blokkeri että nämähän on nätimmät muuten näin päin. Eli, tällä mennään. Anteeksi.

 Arki asioiden keskellä on myös kivoja sirkus kuvia.

 Sitten lähdettiinkin ulos. Ja tosiaan, siellä oli lämmin. Ei meillä kauheesti ollu vaatetta, mutta oli kuitenkin. Pepillä villatakki (hyyyvin ohut sellainen) ja minulla tuulitakki (se on ikuisesti liimautunut minun päälle. Hyvin harvon liikun mihinkään ilman sitä). Oltiin oikeestaan menossa kirpputorille, mutta poikettiinkin puistoon kun näytti olevan muitakin siellä. Meidän talon ja puiston välillä on siis parkkipaikka ja puiston siis näkee aina kun astuu meiltä ovesta ulos. Mukavan lyhyt matka.
 
Pikkukiviä alas mäkeä :)

Päästiin me lopulta kirpparillekkin asti. Siellä pitikin ensimmäiseksi alkaa syömään eväitä kun oli ruoka aika yllättänyt. Sit kiertelemään. Etsin lähinnä crokseja mummola käyttöön jos omat ei olekkaan aina matkassa. En löytänyt, mutta löysin jotain muuta:

Pepille kun laitettiin tuubit korviin niin hänellä täytyy olla sellaiset sinitarrat tai muut korvissa aina kun käy veden kanssa läträämään. Myynnissä on myös pantoja jotka on tarkoitettu pitämään suojat korvissa kovemmassa leikissä ja sukeltelussa. En tietenkään raaskinut sellaista ostaa kun käydään niin harvoin uimassa ja pannalla oli hintaa päälle 20 euroa. Noh, miettikää vain kuinka hypin onnessani kun näin tämän kirppis pöydällä 2 eurolla!!! Lähti rivakasti mukaan. Ihan uudenveroinen muuten paitsi toinen tarra osa on pikkuisen irronnut, mutta käyttöä ei haittaa ja on helppo myös korjata jos haluaa.

Kesä lätsä löyty. Juuri tullut pesusta ja aurinko vaalentaa värejä. On väriltään täyteläisen suklaa ja minttu jätskin värinen. Nami :)
Syytetään blokkeria kuvan kaltevuudesta. Jos joku neuvoo
miten korjataan tällainen niin olen hyvin kiitollinen.

Läyty myös NEXT merkkinen mekko. Katsokaa nyt noita nappeja ja kukkia!! Ei ollut kallis, joten mukaan lähti. Oli koko 92, mutta reilun olonen kun sovitin Pepille. Menee sitten ehkä vielä loppu kesästä/syksylläkin?
Next on minun yksi suosikki vaatemerkeistä. Siellä on ihan syötävän sulosia vaatteita silmän kantamattomiin ja mikä parasta, ei ole postikuluja Suomeen!!! Ihan huippu! Kannattaa käydä katsomassa vaikkei mitään ostelisikaan.
Ja pitäähän joka tytöllä vesipyssy olla kesällä :) Ei olla vielä testattu vedellä, mutta muuten Peppi on ahkeraan vinguttanut ja hakannut paikkoja (onneksi on pehmeä). Tästä kuuluu hauska vinkumis ääni välillä kun tätä pumppaa.

Kun piti nukkua päiväunia niin me tytöthän syötiin jätskiä puistossa :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti