keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kuva pläjäys

Tämä postaus onkin kuvapläjäys eri päivien tapahtumista ja ihan vaan öllöttelystä.
Ja kuvia tulee paljon sillä en osannut valita niitä paria suloisinta. Otin sit suurimmanosan :D

Tänään lähdettiin moikkaamaan ensin isomummoa ja sen
jälkeen käytiin vielä moikkaamassa pappaa ja kissoja.

Pikku lohikäärme vauhdissa.

Olen yrittänyt myydä meidän dublo legoja (onkohan se oikee nimi näille?), mutta kun ne ei ole mennyt myydyksi niin samahan niillä on itte leikkii. Oli kova homma aikanaan kerätä näitä kirppiksiltä. ja se että löysi hinnalla joka ei alkanu naurattaan heti kun sen näki. Näistä nimittäin pyydetään välillä poskettomia hintoja. Mut ei siinä, itekki kyl näistä olen hyvän hinnan pyytämässä kun oli tosiaan vaikee löytää ja näitä kun ei enää valmisteta. Mutta en kyllä niin järkyttävää hintaa kuin jotkut :) Jos kiinnostuu niin saa huikkailla.


Meillä tosiaan Peppi sai tuubit korviin niin pitää suojata aina kylpyyn mennessä. Kävin hakeen apteekista kunnon tavaraa kun ei me sinitarraa saatu paikallaan pysymään. Myyjä halus välttämättä mulle myydä tätä oranssia :D Siellä oli myös läpinäkyvää, mutta se ohitti ne totaalisesti ja mumisten sano et voit sää tietty ottaa näitä läpinäkyviiki, mutta ne ei näy kyllä et onko tiiviisti MUTTA nämä oranssit sensijaan.... :D  meinas vähä naurattaa. Ostin sit myyjän mieliksi oranssit ja onhan se kiva et tosiaan näkee missä ne on ja onko reikii missään.
 


Ostin Pepille pillin. Se on sellanen liukupilli mitä joskus on ollut tikkareissa. Tykästy heti (niin tykästy isikin). Tässä onkin jo hyvät hampaan jälet kun ekan illan Peppi luttuutti sitä vaan suussa ja puhalteli välillä :) Ei ollu paha hinta. Kärkkäiseltä parilla eurolla.
Laitettiin myös tavaraa myyntiin ja kuvauksen ohessa piti Pepin testata lakkia et äiti saa mallaus kuvia :) Tää on Pepin lemppari lakki. Ihastu sillon heti kun ostin tän ja on siitä asti tykänny. Näissä vaan harmillisen pieni koko. Tää on 50cm ja Pepin pää on vähä vajaa 48cm. Menee vielä, mutta kypärälakki ei alle mahu. Meillä on kokoo isompi vaaleenpunanen niin se on paljon paremman kokonen. Tämä siis lähti uusille maille. Peppi on oppinut sanomaan mimmi = Minni. Oppi samalla kun näillä on leikkinyt. Nyt työntelee sekä Minniä että Mikkiä rattaissa pitkin taloo ja laittaa sievästi vauvan kantokoppaan makaamaan <3

Täyty Pepinkin päästä kyytiin kun kaikki muutkin kerta

Kattokaa nyt noita kiharoita!! Toi yks takatukan kikkara menee korkkiruuville.
Ne on ihanat ja toivottavasti ne ei hävii mihinkään :)

Edellisessä postauksessa esittelin ompeluksiani. Noh, tässä olisi lisää. Tämä on kirppari hankinta. Aikuisten hame. Leikkasin sivusta auki, ompelin takasin kiinni (säilytin siis alkuperäsen vetoketjun oikeella paikalla), ompelin jämä kankaasta olkaimet ja täläsin koko homman kasaan. Oon aika ylpee tästä. Ainoo miinus on että olkaimet tuli himpun liian kauas toisistaan, mutta ei se haittaa. Pysyy kuitenkin päällä. Koko piti olla 86cm, mutta siinä kävikin niin että onkin 92cm ja ei haittaa mitään sillä mukavampihan tätä on nyt kesällä pitää kuin keski talvella :)Toi helma on sellanen ihana kello. Eli kun pyöräähtää niin helma nousee korviin. Niin suloinen
Peppi on ihastunu mun kaulakoruun. Se on aina tykänny kaulakoruist. Ei niinkään helmistä, mutta tällaisista roikkuvista malleista. Pepillä on kastelahjaksi saatu hopeinen suojelusenkeli kaulakoru joka on Pepin ainoa oma roikkuva ja sitä Peppi pitää ihan mielellään kaulassa iana välillä.


Meillä tykätään saippuakuplista :) Peppi osaa ite avata korkin ja osaa jo puhaltaakkin palloja ihan itse. Jemmassa on odottamassa lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä 4D saippuakuplat :D Ostettu verkkokauppa.comista joskus talvella. Siinä tuli lasit mukana. Ei voi sisällä puhaltaa sen takia että ne ilmeisesti värjää, joten on odotettava sitä aurinkoa ja lämpöö.
Sillävälin me jatketaan tavallisilla palloilla puhaltelua :)Heipat :)

Ps. Yritin laittaa kuvat nätisti vierekkäin. Ei onnistunut, blokkeri löi hassusti vinoon kaikki kuvat. Yritin palauttaa kuvat nättiin järjestykseen laittamalla ne yksitellen peräkkäin. Ei onnistunut, blokkeri löi kuvat vinoon. Eli siis tarjolla on paljon epätasaisessa rivissä olevia kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti