sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus

Meidän juhannus oli varsin normaali vkloppu. Ei tainnut poiketa muuten kuin että oltiin kahtena päivänä (yleensä yhtenä) mummulassa, isi oli päivän pitempään kotona (tosin teki sen päivän läksyjä eri paikkakunnalla kuin minä ja Peppi) ja syötiin juhannus juustoa. Eli varsin normaali viikonloppu.
Mutta kuvia otettiin ja mukavaa oli. Tässä tulee meidän juhannus kuvin ja sanoin.

 Kuten kuvista voi päätellä niin ei ollut järin helteinen juhannus täällä päässä Suomea.
Käytiin Pepin kanssa perhekahvilassa torstaina. Luulin että se oli jäänyt jo kesä tauolle, muttei ollutkaan ja ehdittiin juuri parahiksi viimeiselle kerralle :D

 Se minun tekemä kitara on päässyt tosi toimiin. Peppi hakee oman pehmo kitaransa kun isi alkaa soittamaan. Tällä kertaa parkkeerasivat keskelle eteistä :)


Perjantaina käytiinkin sitten mummulassa sen ensimmäisen kerran. Ja sen kerran isi jäi kotia.
Ensimmäistä kertaa sain laitettua Pepille saparot :) Hirmu kivat. Kun vaan antais laittaa useammin.

Pikku kiviä oli IHAN pakko ottaa mukaan kourallinen

Ja meno oli vauhdikkaampaa ja hauskempaa kuin mitä mörtsin naamalta voisi päätellä :DPepillä oli päällä iso mummun vierailulla minun vanha kukka mekko. Harmikseni en saanut
tämän parempaa kuvaa mekosta. Mummun tekemä leveähköinen mekko. Tosi nätti.


Kotimatkalla oli hyvä lukea kirjaa. Meillä on tullut ongelmaksi se että vaikka vyöt on kuin tiukalla, siis oikeasti niin tiukalla ettei niitä jaksa vetää tiukemmalle kukaan, niin Peppi saa ujutettua molemmat kätensä siitä raosta joka jää rintakehän kohalle. Kun ajellaan kahdestaan niin perille päästyä Peppi on 90%:sti irti vöistä. Pelkästään siis vyötärön ympärillä on vyö jälellä. Pitää vetää jollain narulla tai vastaavalla kiinni tuo vyön yläosa ettei ole niin avara. Inhottava tapa.
 
Meille tuli myös ennen pyhiä postissa kivoja vaippoja. Joku ompelija teki fb:n kirpparilla uusia vaippoja nukeille 3e:lla postikuluineen. Ihan huiman halpa. Tosi laadukkaita vaippoja ja taakse pyllyyn sai valita haluamansa kangas merkin. Meillä toisessa on kaksi vihreää ankkaa sateenvarjon alla ja toisessa vaaleanpunainen hiiri mansikka sylissään. Nämä on kyl hyvät niin ei tarvi Pepin omia vaippoja enään tuhlata tähän hommaan. Tilaukseen laitetaan vielä yksi joka suuntaa mummulaan nukelle.


Lauantaina sitten käytiin taas mummulassa, mutta tälläkertaa otettiin sitten se isi mukaan. Peppi tykkää leikkiä kissojen kanssa, vaikkei ne hirveästi välitä Pepin seurasta. Pippuri (meidän musta kissa) kuitenkin viihtyy tosi hyvin vierellä kun Peppi leikkii hiekkaleikkejä. Ei oo moksiskaan vaikka saa hiekka sateen niskaansa ja seuraa nenä kiinni ämpäreissä kun sinne valuu tavaraa. Toinen mistä Pippuri tykkää on seurata saippuakuplia. Niistä pitää pysyä kaukana, mutta tarpeeksi lähellä että osallistuu ja näkee kaiken täydellisesti :)Peppi rakastaa myös kypäriä. Huuto tulee jos Pepillä on kypärä ja se joudutaan ottamaan pois. Haalailee ja pistää päähän ja on niiden avulla oppinut sulkemaan sellaisen klipsi solenkin. Auki ei vielä saa ja ehkä kuitenkin hyvä niin. Eipähän auo kesken pyöräilyn esim omaa kypäräänsä.


Sellainen juhannus meillä. Normaalin tavallinen ja tavallisesta poikkeamaton :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti