maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ompeluksia

Tänään on ommeltu oikeen urakalla! tai siis minun mittapussa urakalla :) yleensä ompelen kerran pari vuodessa. Tänä iltana mies lähti Pepin kanssa kiertään kaupassa ja kirjastossa. Mulla oli siis luppo aikaa. päätin tehä tunikan loppuun joka on lojunu pöydällä jo monta kuukautta vaan oottamassa nappeja. Onnistuin hukkaamaan ohjekirjan koneeseen miten tehtäs automaattinen napinläpi ommel. Piti siis improvisoida ja lyyä nepparit paikalleen. Eka kerta ja hyvä tuli :)
Vai mitä sanotte?

Tää on siis pikeesti essu. Takaa tollanen ristiin menevä.Vielä olis tätä kangasta. tulee joko huivi, panta tai
shortsit joissa on tätä kangasta pyllyn päällä röyhelönä


Sitten päätin testata Hameen tekemistä. En oo ennen tehny, tein ilman ohjetta ja en oo oikeen ikinä osannu pitää Pepillä hametta, mutta olihan se ny ihan PAKKO kokeilla kun oli kivan väristä kangasta (kirpparilta ostettu vanha kappa).

Tein samaan syssyyn samasta kankaasta myös pannan kesään päätä suojaamaan :)

Ja sanoisinko että hame ei ihan onnistunut suunnitelmien mukaan :D isokin on. Tippuu jalasta kun tarpeeks kauaa pitää ja kävelee. Mutta panta on kiva.


Meijän pikkunen sumopainija :D

<3

Peppi puki vielä lopuksi itelle kaikki päälle. itte laitto
hameen ja pannan. ylpee omistaja <3
Vielä kuva eilisestä. Siivoiltiin kirjahyllyjä. Vasen on mun ja Pepin yhteinen. Ylhäällä mun kirjat ja alhaalla valokuva albumit ja kaikki Pepin kirjat jotka ei oo tarkotettu pikku käsille. Eli ei pahvi sivuset kirjat. Niitä luetaan yhessä. Toinen kaappi on sit täynnä isin kirjoja ja yhteisiä tieto/hupi kirjoja. Askartelu kirjojakin sieltä taitaa löytyä.

Ja siis siivous on edelleen kesken ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti