tiistai 19. kesäkuuta 2012

Touhuiluja

 

Päivä alkoi (taas) vasta puoli kymmeneltä. Paha tapa. Sinällään siinä ei mitään pahaa ole. Minä esimerkiksi rakastan sitä että saan nukkua pitkään. Onnessani nukunkin Pepin kanssa sinne puoli kymmeneen tai kymmeneen. Se milloin se alkaa haitata tapahtuu iltapäivällä kun kodin valtaa uhmaikäinen taapero. Kamalasti kaikki kiukuttaa, mikään ei onnistu, ruokailu on ihan kamalaa ja eletäänkin niillä muruilla mitä napsitaan äitin ja isän leivistä, päiväuni kävelyt on ihan painajaisia, lelut on tyhmiä, vaatteet hirveitä ja yleinen itutus kohtaa sekunnin murto-osassa jonka seurauksena varmasti koko tämä osa Oulua tietää että meidän Peppiä harmittaa. Noh, ehkä se tästä... viimeistään ennen teini-ikää. Varmastihan ennen teini-ikää?!

Aamulla kuitenkin eletään tasaisesti kun on nautittu pitkistä unista. On jopa aikaa laittaa vähän tukkaa :D


Tänään sain myös kokeiltua välikausipukuja. Mikäs olisi sopivampi ajankohta kuin juhannus viikko? Keskustelu meni jokseenkin näin:

"kokkeillaanko kivoja vaatteita?"
"Tuu nyt niin kokkeillaan"
"Tulisit nyt niin otetaan mummulle kuva"
"Äiti lahjoo sua jos nyt tuut"
"Tulisit nyt... voin lahjoo sua"
"Tuu testataan tätä pukuu niin annan rusina paketin"
"Tuut vaan kato tähän, laitetaan tää päälle ja äiti hakee rusina paketin"
"Tuu vaan. Äiti lupaa hakee sit rusina paketin"

Jep. Sain kokeiltuaOnhan ne vielä isot, mutta niin kuuluukin olla. Toinen on -40% alesta mummun ostamana ja toinen uutena huuto.netistä ostettuna.
Reiman puvussa on ihana hiippa huppu jossa on sydän heijastin. Tää on tosi sulonen kyllä päällä :)
Rakastan tuota ticketin pukuu. Meillä oli täsmälleen sama kun Peppi konttaili. Siihen ei tullut mitään jälkiä. Myin eteenpäin saman näköisenä kuin olin ostanutkin. Nämä on tavallisen välikausi puvun tuntuset, mutta sadetta pitävät. Merkki näissä on plain rain. Eli sade asu tavallansa. Ihana. Ja kuvassa väri ei ole niin herkku, täyteläisen violetti kuin oikeesti. Niin ja tähän kuuluu siis henkseli housutkin, mutta katsoin parhaimmaksi jättää niiden testailut sitten seuraavaan kertaan :) Tähän sopii melkeinpä kaiken väriset asusteet. Parhaimpia on ollut vaaleanpunaiset, oranssit, keltaiset ja violetin eri sävyt. Sanoinko jo että ihana?

Vaari kävi kylässä tuomassa kitaran jonka isi sai joskus lapsena. Peppi ihastu :)

 Isin soittojen tahdissa on myös mukava tanssahdellaPepi oli lähdössä ulos vähän turhan kesäisissä varusteissa. Vaatteet vaihtuivat lopulta pitkähihassin ja tuulipukuun kun pyöräilemään lähti isin kanssa, mutta sitä ennen piti katsoa miten remmi kenkä menee pienen käsillä jalkaan. Hyvin meni, mutta housun lahe tuli harmiksi eteen niin tarraa ei enään Peppi jaksanut väkertää.


Nyt iltapalaa laittamaan, nukkumaan ja kokeillaan josko huomenna sitten herättäis hetki aikasemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti