sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Next

Ajattelin ottaa kuvat meidän next:n vaatteista. Meille on tullut käytettyinä netti kirppiksiltä sekä tämän hetken mallistosta tilattiin mummun kanssa perhos malliston vaatteita.
Ja tämä siis on ihan vain vaate painotteinen postaus eli jos sellainen ei kiinnosta niin kannattaa hyppiä iloisesti yli ;)

Kuvat on otettu nopeaan kännykkä kameralla joten osasta on tullut vähän himmeitä ja sumeita, mutta toivottavasti kaikista saa tarpeeksi selvää. Kuvat saa sitten aina isommaksi kun niitä vain klikkaa ;)

Jokainen vaate on kokoa 3-4 vuotta eli 104cm. Isoja ovat siis Pepille, mutta silti kaikki on käytössä. Parhaiten ison koon huomaan pupu setin paidasta. Se ei alkanut asettuun kuvaan ja se on iso päälläkin, mutta pidettävä. Eli jos tilaa niin kannattaa miettiä että ottaako isompaa kokoa. Uskon täysin siihen että nämä menee meillä vielä ensi kesänä, mutta sitä en tiedä meneekö vielä sitä seuraavana eli silloin kun nämä kuuluisi olla sopivia.

Farkuissa ja shortseissa on molemmissa vyötäröllä kuminauha säätö jonka ansiosta niitä voi pitää aikaisemminkin jo. Kaikissa lappiksissa on kaksi nappia jotka nekin takaavat pitkän käyttöiän.


Farkuissa on yli ihania nappeja (kaikki erilaisia) ja shortseissa pitsistä tehty rusetti. Näistä oli lähikuvatkin, mutta tämä laitos päätti että ne on nätimpiä ylösalaisin niin jätin laittamatta. En nimittäin ollut samaa mieltä.

Tämä on tämän kevään mallistosta. Ihanasti sopii syksyynkin. Pitää vain löytää jotkut kivat sukkahousut alle.

Tätä etsin etsimällä netin kirppiksistä. Oli löytö. Löydöllä hintaa. Mutta ehdottomasti kannatti. Ihan syötävän sulonen ja niin ihanan hauska kun meidän punapäällä on päällä tällainen haalari :D

Tämä pusero ei alkanut asettumaan paikalleen. Eikä näytäkkään kamalan hyvälle. On ihan perus pusero.
Sellainen vaalea ruskea/beige pohja jossa tumman vaaleanpunaisia palloja kauttaaltaan.
Ihana perus pusero joka ei todellakaan pääse oikeuksiinsa tässä.

Tässä housut siis yksinään. Näyttää itsestä ainakin kivemmalle.

Tuon pupun maha, toinen korva ja häntä on ihanan pehmoista kangasta.

Takana on lappu jonka ylälaitaan on ommeltu ihana yksityiskohta. Pitsin palanen <3

Tällaista meillä. Yksi takki odottelee kasvua ja voin vakuuttaa että kun syksyn mallisto tulee niin sieltä nappaan ihan varmasti jotain. Välillä harmittaa kun ei ole enää pikkusta joka käyttäis vauva malliston vaatteita sillä ne on niiiiiiin syötäviä. Mutta onneksi on isojenkin puolella kaikkia herkkuja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti