lauantai 9. kesäkuuta 2012

Ulkoilua ja uusi penkki

Käytiin tässä yksi päivä mummulassa kylässä. Hoidettiin kissoja, leikittiin, shoppailtiin ja ulkoiltiin.

Lähettiin ensimmäisenä käymään keskustassa. Kirppis ei ollu vielä auki niin mentiin ekaksi leikkipaikkaan. Joku ihana mies antoi oman ylijäämä parkki aikansa meille. Ihan huippu.
Leikkimisen jälkeen käytiin pika mutka kirpparilla. Mukavaa kun kirppis on pikkunen ja voin jättää Pepin leikkipaikalle samalla kun itse kierrän hyllyjen välit.  Sitten lähdettiinkin mummun ja papan tykö. Päiväunien aikaan kävin mummun kanssa shoppailemassa Pepille pipon, boleron (valkoisen, kotona lappujen leikkuun jälkeen huomasin vihreän tahran edessä. ei lähtenyt. Kamala potutus) sekä -40% alesta Pepille syksyksi välikausipuvun. Mummu ihanasti osti. Ei oo vielä saatu testattuu kun ei ole ollut yhteistyöhalusta sovittajaa. Ehkä tässä vielä joku päivä :)

WIIIIIIIII!!!!!

 Ja koska kesä ei salli saapua niin mehän leikitään sitten talvileluilla :D Hauskaa oli kun ensin mummu veti ja sitten pappa juoksutti ympäri taloa.Sitten olikin aika pelata harava jalkapalloa. Välillä potkittiin, välillä haravoitiin ja välillä sitten pelattiin harava jalkapalloa :)


Viimeiset piirtelyt ennen kotiin lähtöä.


Kotona odottikin uusi penkki. Kahvipaketin hinnalla saatiin hakea tuosta kivenheiton päästä. Isi a isin veli oli kantanu kokomatkan tän kotiin. Onhan se vähän nuhjuinen, reikiä on jonkin verran ja haisee eri talolle, mutta hyvä siitä tulee. Kuivapesu ainetta pitää käydä ostamassa ja olen jo aloittanut tekemään isoäidin neliöpeitettä tähän. Tämä hakee vielä paikkaansa. Näyttää erittäin omituiselle tytön huoneessa, mutta kyllä se sinne kasvaa. Peppi tykkää. jos joku istahtaa niin tulee sanomaan ponnekkaasta "POISH!" ja tyyrää pyllystä vauhtia että istuja lähtis nopeemmin. Salamana kiipee itse tilalle sitte :)
Tuo mistä peppi juo pillismoothieta on lapsimessuilta ostettu säiliö. Se on tarkoitettu pillimehuille. Paksua muovia ja se estää ettei lapsi purista purkkia ja saa kaikkia mehuja/maitoja/smoothieita syliinsä. Tuo kiekura tuossa Pepin suun kohdalla on paikka pillille niin ettei lapsi saa kiskottuu juoman loputtua piliä irti ja siten saa kaikkia loppuja pärskeitä päällensä ja naamalle. Huippu vehe. Takana on kahva(?) jonka avulla voi laittaa johonkin kiinni ja etupuolella on ihana vihreä örkki :)
Pitääpä esitellä kunnolla joku kerta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti