lauantai 2. kesäkuuta 2012

Uudet lasit

Meillä oli ongelmana että Pepin aurinkolasit teki joka kerta kamalat painaumat nenän varteen. Piti siis hommata uudet. Mutta sitä ennen vähän muuta puuhaa.

Aamulla kiva setä kävi tuomassa meille uuden junaradan palaset :) Ostin netti kirpparilta uutena. Peppi ihastui tuohon kisu pehmoon ja halaili sitä aikansa. Illalla se piti sitten välttämättä saada myös mummolaan mukaan :)


Sitten lähdettiinkin puistoilemaan ja nähtiin ihania pikkusia sorsanpoikasia. Heiteltiin niille leipiä ja äiti sorsa otti ja pelmuutti puluja ympäriltä pois niin vauhikkaasti että sulat vaan pöllys ja maa oli täynnä höyheniä. Pepillä oli kaveri mukana ja niin suloinen näky kun kävelivät käsi kädessä pitkin puistoo. Pitihän siitä napsii kuvia ja rattaatkin sit jäi matkan varrelle, onneksi joku kiltti toi ne mun perässä :) pakitin sit keskelle työmaataki ku koitin saada kuvia tytöistä :D
mutta kuvia en täällä jaa koska on toinen pieni kuvissa.Sitten olikin aika hypätä keskustaan lasi ostoksille. Ostettiin ekasta kaupasta lasit (ei ehkä fiksuin veto). Ainoo joka harmittaa on se etten niin välitä pinkin ja harmaan yhistelmästä, mutta Peppi tuntu tykkäävän. ehottelin ruskean sinisiäkin, mutta Peppi piti puolensa ja halusi ehottomasti pinkit :) Ne siis otettiin ja olipahan niin ylpee omistaja.


Lasit on ihan ite puetut ja oli kyllä niin polleena noiden kanssa.

Löydettiin myös suloiset pikkuset croksit alennuksesta. Olivat aidot ja niissä oli hello kittyn kuvia. Tumman siniset olisin Pepille ottanut kun olivat jonkun verran halvemmat, mutta harmiksi liian isot. Nämä hello kittyt sit oli silleen just, mutta ei takuita et menee loppu kesällä enään jos iskee kasvupyrähdys. Mutta katotaan. Ylpee omistaja nappas ne mummolaan mukaan niin ei ole kuvaa niistä. Tarkotettu rannoille ja sauna reissuille tuonne talon alakertaan. Tällä hetkellä on ollu toppakengät siinä virassa niin ajattelin et olis aika hommata Pepille jotain muuta jalkaan sujautettavaa näin kesäkuun alkupuolella :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti