lauantai 19. toukokuuta 2012

Tervetuloa


Tervetuloa seuraileen meidän Pepin elämää ja äidin hurahusta lasten vaatteisiin. Tästä lähdetään ja yritys on kova saada kirjoiteltua joka päivä jotain tai vähintäänkin kerran viikossa. Ihan vain meidän menoa. Ollaan kahdestaan kotona isin käydessä koulua ja loppuajan ollaankin sitten ihan kolmistaan omassa pikku kolmiossa :)
Tykätään käydä shoppailemassa, puistoilla kun kesä tulee. Käydään äiti-lapsi ryhmässä, leikitään kotona, käydään joka viikonloppu vierailulla mummolassa. Odotellaan aikaa korvien tuupitukseen.
Kaikkea kivaa ja vähemmän kivaa kuuluu meidän elämään. Niistä täällä ja ehkä jostain muustakin.

Tästä se lähtee... niin jännää ;)

3 kommenttia:

 1. Hei! Ompas mukava blogi, piti heti lukasta alusta loppuun :) Toimiiko muuten Tuiran alueella joku äiti-lapsi kerho/perhekerho/perhekahvila päivisin? Itselläni on puolivuotias tyttö ja mietin että ois kiva syksyllä osallistua johonkin tollaiseen.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla että pidät blogistani. On aina mukava saada palautetta ja tieto että tätä joku muukin lukee kuin minä vain :D
  Kerhoja tuiran alueella tai lähellä on ainakin tietomaan vieressä yksi perhekahvila (mll muistaakseni) siellä on käyty muutamia kertoja. Olikohan tuiran asukastupa yksi paikka jossa on kerho, mutta siellä ei ole käyty kertaakaan, ja sittenhän on oulun tyttöjen talo jossa on nuorille äideille ryhmä (itse olen sinne himpusti yli-ikäinen, mutta käydään kun pyydettiin :D )

  VastaaPoista
 3. Joo kiva lukea tavallisesta arjesta tutuissa maisemissa :) Ja lastenvaatteista toki!

  Täytyypä lähteä kurkkamaan noita kerhoja, varmaan syksyllä taas alkavat :)

  VastaaPoista