sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sairaspäivää vietellessä

Tänään ollaan siis iloisesti istuskeltu sisällä viettämässä sairaspäivää. Peppi on jo parempana verrattuna eiliseen, mutta nyt on perheen mies vahvistus kipeenä. Ja kaiken kukkuraksi ulkkona sataa niin eipä sinne viitti edes lähtä.

Ihaillaan sitten ihanaa kaulakorua kun ei muutakaan tekemistä ole
 
Mutta sehän ei hidasta meitä. tänään on siivoiltu pikkusen. Minä pyyhin pölyjä ja Peppi juoksee oman luutunsa kanssa perässä pyyhkimään samat kohat kuin minä just pyyhin. Välillä tietty pitää pyyhkiä oma naamakin sillä samalla rätillä jolla just pyyhittiin maailman pölysin pöytä :) eikä äiti saa missään nimessä välillä huuhella sitä rättii. Sit ollaan tanssittu. Erittäin tärkeä, jokapäiväinen tapa. Peppi yltää itse radioon ja osaa sen laittaa päällekkin. vipu ensin ihan ylös ja sit napin painallus ja johan alkaa musiikki raikata.


Meillä on aika lailla laatikot ja kaapit suljettu pikku käsiltä. Sellasilla tarroilla joita löytyy lastentarvikeliikkeistä. Ne on käteviä ja hyviä siihen asti että tuholainen oppii aukasemaan ne itte :)
Peppi tietää aika hyvin ettei laatikoille saa mennä, mutta sillon tällönhän sitä täytyy käydä kokeilemassa mitä äiti ja isi sanoo kun käy jotain kivaa pientä varastamassa laatikoista. Tai jos käy leväyttään hyvin täyden mekko laatikon lattialle. Sitten kun aukastaan laatikko ihan tarkoituksella niin kyllähän sitä pitää ihmetellä oikein urakalla. kauaa pitää katella, eri kulmista. sit kun kaikki tavarat on hoksattu sieltä niin valitaan se paras ja lähetään juokseen tuhotonta kyytiä pakoon ettei kukaan vaan vie sitä pois :)

   
Huomatkaa itse puetut kengät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti