keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Päivän touhuja ja tohinaa

Eilen oltiin puistossa ja sinne sattu samantien läjä muitaki lapsia. vähä isommat tytöt oli haltioissaan kun Peppi juoksi niiden perässä kun potkivat palloa ja otti kiinni saippuakuplia joita tytöt puhalteli :) ainoo vaan et ne kutsu Peppiä pojaksi. toki sit korjattiin ja kysyttiin että miksi luulivat pojaksi. eivät oikeen osanneet sanoa mitään muuta syytä kuin ehkä se pipo..
Pepillä oli siis päällä punanen välikausi puku, vihreä kypärälakki ja me&i:n vihree sienipipo (edellisessä postauksessa näkyy kokonaisuus kuvana).
Noh... ei auttanu muu ku testata josko keltasella pipolla näytettäs sit vähä enempi tytölle. Punanen haalari kun ei vielä anna viitteitä tarpeeksi. eikä ruskeat kengät joissa pikihköjä tehosteita.


Mitä luulette... poika vai tyttö?


Ja onhan meillä onneksi ticketin ihanaakin ihanampi vaaleenpunanen kukka haalari sit jos oikeen tuntuu et pitää saada tyttömäisen tytön näkönen :)
Tullu raukka äitiinsä, mua kun on koko ikäni luultu pojaksi.
Tässäpäs pari kuvaa jolloin Peppiä on luultu pojaksi:

Oltiin lähösä kaupassa ja syötiin välipala aulassa. joku nainen tuli jutteleen ja just kun oli lähösä niin kysy et onko muuten tyttö vai poika...

Toi vaaleenpunanen haalari on aiheuttanut parikin kysymystä onko tyttö vai poika. Mistähän ihmeestä johtuu että lapsi joka on päästä varpaisiin puettu vaaleenpunaseen aiheuttaa ihmisille niin suurta hämmennystä sukupuolesta?
Seuraava kuva ei ole itse tilanteesta, mutta Pepillä oli farkut ja tuo sininen kukka huppari josa on helmassa ja hihansuissa rimpsut. En muista oliko sen alla mitään, mutta valkonen pitkähihanen jos jotain oli.

Eräs papparainen rupes jutteleen ja kysyi heti alkuun et onko tyttö vai poika muuten?

No mutta, annetaan ihmisten olla rauhassa omituisia ja keskitytään tähän päivään :)

Älkääkä nyt keskittykö tuohon sekasortoon sit :)
Tämä on Pepin lempparipaikka keittiöstä. Siitä näkee mitä kukakin tekee ja siinä on ihanan paljon kaikkee kivaa mitä hiplailla ja levitellä. Siitä on sopivan pitkä matka levyille että näkee, muttei yllä koskemaan ja juuri sopivan korkuinen jalusta että yltää joka purkkiin ja purnukkaan mitä tuossa on. Tässä roikutaan harvase hetki :)

Piti ottaa ja testata Pomp de luxin housuja jotka ostin nyt kevääksi. On vähän reilua kokoa :D

Ehkä vähän vielä vois kasvaa?

Pomp de luxin vaatteet on kyl aivan ihanan tuntosii. Tilasin nämä housut ja yhen puseron kun siellä oli -70% ale tossa talvella. Ei ollu ennen ollu näitä, mutta ku nää tuli kotiin niin yllätyin positiivisesti kun oli niin ihanan pehmosii ja nättejä vaatteita. Vielä nätimpii oli kuin kuvissa näytti.

Arvaa mitä meinaan sitten tehä?
No tutkia varpaat tietenki :D

Otettiin yhteiskuva. Peppi halusi ehdottomasti olla tähti :)

Toi pilli on oikeesti pef mittari joka on ollu mulla käytössä, mutta jonka Peppi otti ja omi. Hauska leluhan se on itellekki ku saa kattoo kuin lujaa saa puhallettuu :)


Sitten tämän päivän asentoja. Miten katsot Paavo Pesusientä telkkarista rennosti:

Jep.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti