perjantai 25. toukokuuta 2012

Shoppailu päivä

Tänään olikin sitten shoppailu päivä Zeppeliinissä. Kaks ja puoli tuntia sinne vierähti ja mukavaa oli. Peppi juoksi pitkin käytäviä ja välillä kävi ostoskärryissä tankkaamassa maitoa, rusinoita tai muuten vaan keräili voimia.
Oli meillä oikeestaan päämääräkin siellä. Ostettiin Pepille Popitista windfleece. Nyt näille keleille täällä pohjosessa ettei tarvi haalaria pukee, mutta jotain lämmintä sentään ja sit kun otin pikkusen reiluhkon koon niin menee ens syksynä ja keväänäkin (sormet ristiin ja koputus puuhun).

Popitti on hoksannut hyvin laittaa sinne sellasen ryömimis putken ja ihanan junaradan niin saa äiti rauhasa katella ja sovittaakkin vaatteita kun pieni on keskittyny ihan muuhun hommaan :)
Mä olisin halunnu sellasen ihanan pinkin, mutta kun ei ollu niin ostettiin sit isin valinnan mukaan väri. Sattu oleen just se eco malliston takki niin tulipahan sit maksamaan vähä enempi kuin perus, normi, tavallinen takki. Mutta onhan se kiva ja menee pitkään.

onhan se iso, mutta pidettävä.

Ja tottahan se piti ite saada kantaa oma kassi kun kappahallista poistuttiin. Keräili huomiota ja yks papparainen siinä totesi et on pikkusellakin oma kassi :)

Villervallan jumpsuit päällä

Nättiä lasia piti ihailla välissä

Autolla ajeluahan ei saa missään nimessä unohtaa. Kaverin mikkiin piti välillä ölistä ja pitihän sille kaverille halikin antaa.


Pois alta mä TULEN

Tällasia ihanuuksia sieltä sitten kotiutu. Norsu paitaa kiertelin hyvänkin tovin ja kiersin kaupan moneen kertaan ja aina palasin siihen takasin. En vaan voinu jättää kauppaan roikkumaan. On niin sulosen näkönen, ihanan pehmonen, joustava ja mukavan ilmava kesäksi.


Valitan nurinkurista kuvaa. Blokkeri kääntää sen väärin enkä saa sitä mitenkään tulemaan oikeinpäin. Toivottavasti tuosta nyt jotain selkoo ottaa.

Farkut on Kappahlista. Vierastan tollasella vyötäröllä olevia farkkuja Pepillä, mutta käytiin sovittamassa (ekaa kertaa Peppi pääsi koppiin sovitteleen vaatteita) niin oli tosi mukavat jalassa, pehmoset ja joustavat ja vaippa mahtu just hyvin sisään ja jäi vielä vyötärölle sopivasti kasvunvaraa.
Vaikka kuuma kesä on tulosa niin kyllä noita tulee käytettyy kun nytkin saa olla vielä pitkät housut et tonne ulos viittii etes nenän työntää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti