keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Aamu sairaalassa

Elikkäs, nyt on käyty mutka sairaalassa. Aamulla oli herätys kuudelta ja laiteltiin kaikki valmiiksi. Seittemältä sit Peppi ylös ja kohti sairaalaa.

Isin sylissä oli hyvä matkata kohti osastoa

Siellä oli kaksi muutakin lasta jotka oli ennen meitä. Toinen hyvin itkunen, mutta toisen kanssa Peppi ehti jonkin aikaa leikkiä. Ilmottautumisen jälkeen meille kerrottiin mitä tulee ja Pepille laitettiin puuduttava rasva käteen jonka päälle tuli side. Molemmat kädet siis oli siteissä. Peppi oli tosi reippaana eikä välittänyt mitään laitosta, mutta arasteli vähän aluksi käyttää käsiään. Sitten olikin Pepin vuoro saada esilääkitys. Nestemäinen lääke ruiskussa johon oli sekotettu vähän vadelma pillimehua. Sen perään tuli vielä banaanin makuinen kipulääke. Esilääkityksen jälkeen olisi pitänyt istua sylissä tai olla sängyssä, mutta eihän meidän tyttö sellaista harrasta. Tuntu ettei lääkkeestä ollu mitään iloa. Vähän enemmän painoo tuli, mutta kyllä ihan yhtälailla pyrki juoksentelemaan.
Veimme Pepin niin pitkälle kuin saimme. Jouduin luovuttamaan aika nopeastikkin Pepin hoitajan syliin ja siitähän tuli huuto. Rimpuileva ja huutava lapsi vietiin siis leikkaus saliin, mutta onneksi oli oma riepu edes turvana :/
Hoitaja tuli kuitenkin sanomaan että kun pääsivät leikkaussaliin niin Pepinkin huuto hiljeni kun oli niin jänniä juttuja ympärillä.

Sen jälkeen olikin tunnin odottelu. Toimenpide kesti kuulemma viisi-kymmenen minuuttia. Kamalan kauaa joutu siihen nähen olemaan poissa meidän tyköö.
Menimme heräämöön hakemaan Peppiä tunnin päästä. Emme päässeet heräämöön vaan ovelle jäimme odottelemaan että hoitaja hakee Pepin. Sieltä näin ovenraosta Pepin ja siellähän se oli sängyssä pystyssä ja juoruili hoitajien kanssa. Peppi näki minut ja alkoki heti huuteleen mun perään. Lopulta toivat Pepin ja sain tytön syliin. Itkunenhan pieni oli ja huoneessa itku ylty kun oli kaksi meitä ennen ollutta lasta jo valmiiksi huutamassa siellä. Lähdimme sitten eri paikkaan rauhottumaan niin melkeen heti rauhottu Peppikin. Viimestään sitten kun sai toisen pullollisen maitoa, jäätelöä sekä pilttiä.


Joku kehtasi kutittaa :D

Saatiin siinä vaiheessa tippakin irti (Pepillä oli toisessa kädessä kaksi reikää peitetty ja toisessa oli yksi reikä jossa tippa) ja tilalle tuli ylettömän tyylikkäät laastarit, ainakin Pepin mielestä. Niitä jakso ihailla ja esitellä. Ihmeellisiä eläimiä kun oli paljon :)

Pääsime pois viisi tuntia tulon jälkeen. Pepillä oli leikkihuoneessa vähän hataraa vielä kävely, mutta se petrautu aika nopeeta.
Kaupan kautta kotia ja Peppi sai lohdutukseksi rusina rasian ja liikkumattoman kyydin hurjalla autolla (josta oli kova tappelu saada sitten tyttö pois).Tämä löytyi molemmista käsistä. Niin ylpeä omistaja :)


Kaikinpuolin hyvä päivä. Pieni oli reipas ja putket onnistu laittaa hyvin. Nyt vaan toivotaan että ne pysyy ja auttaa :)

Ps. En ole vielä täysin tyytyväinen vesileimaan joten pieniä muutoksia tulee luultavasti jatkossa :)

Pss. Unohdinpas mainita. Kun tultiin lopulta kotiin niin otin mainokset olohuoneen lattialle, laitoin Pepille Paavoa pyörimään ja heittäännyin mahalleni lukemaan lehtiä. Alko silmää painaan niin pistin pään käsiin ja päätin katella paavoa Pepin kanssa. Huono idea. Heräsin jonkun ajan päästä käsi täysin puutuneena ja Peppi syömässä ruokaa keittiössä isin kanssa o.O
Haalaannuin sit nukkumaan sänkyyn ja vedinkin parin tunnin unet :D Tais olla äitille se raskain päivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti