lauantai 26. toukokuuta 2012

Mummulassa

Tänään aamulla heräiltiin kaikki melkeen samoihin aikoihin. Minä jälkimmäisenä kuten melkeinpä aina :) Aamulla hurautettiin pikaseen koneellinen pyykkiä kun eilen illalla ei enää ehitty.

Ensin piti tietysti kaunistautua peilin edessä

 Sitten lähettiinkin kohti mummolaa. Siellä ei ollutkaan kuin mummu vaan kissojen kanssa, mutta eipä se meitä haitannut.

Uusi takki ostettiin juuri oikeaan aikaan. Ilma oli liian kuuma haalarille, mutta liian kylmä tuuli pelkälle hupparille.
Mummu oli ostanut Pepille kivoja uusia juttuja. sieltä löyty sellasia ihania vanhan aikasia piikki palikoita. Niitä saa toisiinsa kiinni niiden piikkien avulla. En nyt millään muista niiden nimeä, mutta ihanan värikkäitä palikoita kuitenkin :) eipä tullut kuvaa niistä eikä kyllä uusista katuliiduistakaan joita mummu osti. Koko mummolan sisäpihan asfaltti tuli täyteen mitä ihanimpia ja värikkäimpiä kuvia. Värit on hommattu Anton&nina liikkeestä. Värejä tulee paljon, ovat isoja ja hyviä pieneenkin käteen sekä ihanan täyteläisen värisiä. Eivätkä kyllä kalliitakaan, 4e Iso purkki isoja värejä.Naruja piti väistellä vähän kokoaja, mutta välillä se kävi jopa kivasta leikistä :)

 Mutta piirtelyiden ja palikoiden lisäksi leikittiin hiekkalaatikola, jahdattiin kissoja (mikä on ehkä vähän epäreilua sillä kissat on narun nokassa eivätkä pääse juuri pakoon), täytettiin juuri ne kukkapurkit hiekalla joihin mummu oli aikonut istuttaa kukkiaan, työnneltiin nukenvaunuja, pelastettiin pallo pensaista ja vierailtiin isomummun tykönä. Paljon on mahtunut yhteen päivään ja meinas päivä loppua keskenkin :)  Ennen päiväunia työnneltiin vielä tyhjiä kärryjä, mutta mystisesti kun Peppi heräsi niin oli ilmestynyt ihka uusi vauva jota päästiin heti pukkelemaan. Ja tuttipullokin oli niin päästiin mammaa antamaan pienelle.
Tuo babybornin yksivuotiaista ylöspäin tarkotettu nukke on kyllä ihan huippu. Se on pieni, kevyt, hylkii likaa (on hypitty kuralätäköissä), sen voi pestä ja ottaa kylpyynkin mukaan jos haluaa ja se on ihan kivan näkönenki. Vauvanuken näkönen. Ainoo miinus on että sillä on housut aivan liian lyhyet. Housut eivät yllä kuin just ja just pyllyn yli ja jos satut sentinkään liikauttamaan nukkea tai koitat saada sen istumaan niin housujen vyötärö laskeutuu nuken pyllyn alle. Onneksi on ompeleva mummu joka on luvannut tehä nukelle mekon niin ei ihme housut enää häiritse. Ja siis meillä on näitä nyt kaksi kappaletta. Toisen Peppi sai yksivuotis synttäreillään ja se on kotona sekä nyt on toinen joka jäi asustelemaan mummulaan.

Vaunut olis tarkotus hioa ja maalata, mutta saapa nähä saako sitä aikaseksi.
Vaunut ovat minun omat vanhat nukenvaunut muinaiselta ajalta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti