maanantai 21. toukokuuta 2012

Kuva pläjäys

Tänään on touhuttu ja tohellettu ja otettu ainakin miljuuna kuvaa. Nyt on siis tarjolla erittäin kuva täyteinen postaus :)

Ensimmäisenä aamulla oli mulla apuna pikkukokki. kysyin et missä on makkarat. Tuli painokas vastaus "MAKKA-AA" :)
Pompulat pöydällä on hyvää ajanvietettä niin äiti saa kokkailla rauhassa


Pikkukokin pompula :)
Mekko joka Pepillä on päällä on kokoa 80cm. Hyvin mahtuu vielä tunikana. Ei kirrannu mistään joten pääsee tämän kesänkin vaatetukseen mukaan :)

Ruoka ei maistunu. Nakkikastike jäi syömättä ja ainoat mitkä maistu oli herneet ja maissit. Ruuan jälkeen lähettiinki sitten ulos hyppimään.
Käytiin puistossa ja yritettiin löytää ankkoja joille olis ollu leipää, mutta ainoot jota löydettiin oli pari lokkia jotka nyysi meiltä pari leipä palasta.

Lisää kuvateksti
 Ensin käytiin kiikkumassa ja sinne tuli kaksi vanhempaa naista istuskeleen ja Peppi ei saanu niistä silmiä irti. lähtiissä piti vielä pitkään huiskuttaa mummoille :)


 Ihasteltiin oulujokee. Jouduin jättään rattaat keskelle tietä kun Peppi päätti karata tienlaitaan. tuohon aidalle menee sellanen tosi jyrkkä mäki, ei iso, mutta silti. Sitten kun lähettiin rattaita ottamaan poissa niin Peppi oli juosta pyörän alle. siitä kun pelastuttiin niin Peppihän löysi sen ainoan kuralammikon tien varresta ja ehti juosta sit sinne. puuh.... noh, onneksi on hyvät kengät, ja nopeat refleksit äitillä.

Sittenpä siirryttiinki puiston puolelle. Siellä oli iso valtava lätäkkö nurmikolla, mutta se onneksi meni vissiin Pepiltä ohi. Tehtiin sit hiekkakakkuja :)

Ei vielä ihan olla hokastu miten siivilä toimii. Sillä oli hyvä kantaa hiekkaa kiikulle.

Tohon noin äiti sun peppu

 Tässä kiikussa äitinki piti käydä. Oli varmasti huvittavan näkönen kun en oo mitenkään lyhyt ihminen :)


Ulkoilun jälkeen käytiin peseen kädet ja suu kun neiti ehti survasta hiekkaa suuhun ennenkuin ehin estää. Sen jälkeen oliki hyvä pistää tossut jalkaan, ottaa pullo suuhun ja lähtee vaunulenkille.

Pienten nokosten jälkeen olikin sit ihana kuivatella hikiset hiukset sohvalla Paavoo katsellen.Äiti yritti saada naamakuvaa. Pepin piti kallistua et näkee jotain mun pään takaa :)

"murr, sää oot eessä, väistä!"

Tässä vaiheessa on varmaan hyvä selventää että meillä saattaa päivän aikana vaihtua monestikkin vaatteet a: sotkeutumisen takia b: kastumisen takia. Peppi tykkää läträtä vessan hanalla kun ollaan yhessä vessassa ja kun Pepin käsiä pestään niin saattaa nostaa äkkiseltään kättä jolloin kaikki vesi valuu pitkin hihaa kainaloon asti. Ruokaa, tussia, muovailuvahaa, keksiä yms saattaa löytyä hihasta tai helmasta. En tykkää pitää likasia vaatteita hetkeekään pitempään sillä sillon ne yleensä tarrautuu niin hyvin kiinni etten saa niitä millään irti, ja en kyllä ittekkään kävelis likasilla vaatteilla jos olis toinen vaihtoehto.
Eli siis, tässä selitys tämän kuva pläjäyksen vaihteleviin vaatetuksiin :)


"Paavuu, PAAvuu" miten tällasta voi vastustaa?


Lähettiin vielä ulos iltapäivälläkin. Sitä ennen täytyi heittää pieni tanssituokio eteisessä :)
Toisessa jalassa tossu ja toisessa sandaali. Ihan ite valittu kaapista ja puettu :)Ulkona testailtiin uusia katuliituja. Hyvät oli ja Peppiki tykkäs. Isi tais kyllä piirtää kaikkein eniten :)

Isin perhosta värittämässä

Tottakai se pihan ainoo lätäkkökin löyty

Tältä piha näytti sitten meidän parvekkeelta
Käytiin yhessä kattomassa miltä parvekkeelta katottuna näyttää. Hienoja oli. Pepillä haalaantuu nykyään aina kotona mukana oma unipeitto. Tämä on mun tekemä raskaus aikana ja tää on ollu menossa mukana synnäriltä asti. Toinenkin piti tehä että jos hukkuu tai sotkeentuu niin on antaa vara peitto, mutta nyt ne on yleensä molemmat koko ajan mukana niin eipä oo varapeittoo jos jotain sattuu. Ehkä pitäs tehä kolmaski...


Iltapesun jälkeiset rasvailut äitin fleecen alla lämpimässäVielä viimeset ohjelmat ja sen jälkeen untenmaille. Tässä siis pienoinen kuva pläjäys. toivottavasti jaksoit katsoa loppuun asti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti