keskiviikko 22. elokuuta 2012

Uusia lukemia

Nyt on käyty neuvolassakin pitkästä aikaa. Tai no, on siitä jo hetki aikaa, mutta aika on mennyt yövuoroista toipumisessa, 2x12h, joten en ole ehtinyt päivitellä.
Mutta siis, neuvolassa kaikki hyvin, pitkä tyttö. Ihmeellinen ennuste pituudelle. Me ollaan isin kans molemmat n. 175cm pitkiä ja Pepille ennustettiin pituudeksi sellainen vajaa 170cm O.o? kummallisen lyhyt. Nyt jo sellainen hujoppi etten taida uskoa ennusteita. Ei pisin kaksivuotias, mutta pitkä kuitenkin. Mittoja saatiin 91cm ja 11.8kg. Sellainen juuri passeli patukka :)

 Nyt on muutaman päivän vapaa putki ja sitten työt jatkuvat vielä puolitoista viikkoa.Puolet siis vielä jälellä työrupeamasta. Sopivasti loppuu juuri kun kaikki kerhot ja muut alkaa :)
 Peppi on ollut nyt isin kanssa kotona. Hyvin on mennyt. Huomaa kyllä että Pepillä on ollut ikävä, varsinkin yövuorojen aikaan kun minä nukun suurimman osan päivää ja nähdään vain se muutama tunti päivässä. Sellaista se kai olisi jos päiväkotiin menisi ja olenkin erittäin onnellinen ettei minun tarvitse viedä Peppiä lähellekkään päiväkotia vielä :) Olla öllötellään kotona vielä vuosi eteenpäin. Kerhoillaan ja vieraillaan niin saa Peppi ikäistään seuraa.

 Peppi otti ja yllätti neuvolassa. Kotona ei riitä alkuunkaan hermot palapelien kanssa. Ei siis yhtään. Jos pala ei heti mene kun se runnotaan jonku kolon päälle niin sitten saa lentää koko homma huis hemmettiin. MUTTA, kun neuvolatäti antoi palapelin käteen (minä tietty heti sanoin että ei se osaa tehdä vielä kun ei hermot riitä) niin tyttöhän otti ja teki koko palapelin alusta loppuun O.O Siinä sitten sopertelin että no ei se kyllä kotona.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti