sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kengät

Päästiin tänään eläintarhaan vaikka sää näytti vähän epäilyttävälle aluksi. Ihanaa oli ja kerron ja näytän siitä joku toinen kerta kun en ole rikki, poikki, väsynyt :D

Mutta oli ihan pakko tulla hehkuttamaan meidän uusista ihanista kengistä. Tykkään niiiiiiin kamalasti. Meillä on yleensä ollut gore-tex kenkiä jotka tukeneet jalkaa ja muuta yhtä kivaa ;) mutta osa kengistä on painanut ikävät jäljet Pepin nilkkaan ja tuntuneet kamalan jäykiltä juurikin nilkan kohdalta. Nyt halusin siis jotain erilaista.
Ostettiin Kavatin nahkakengät nauhoilla :D
Aivan tajuttoman pehmeet ja ihanan väriset. Minä voisin vaan istua ja silitellä niitä kun on niin pehmoiset xD juu... ehkä vähän kajahtanut olen, mutta onnellinen :)


Ne on ihanaakin ihanemmat ja toivon että kestävät käyttöä ja kulutusta sillä ajattelin että syksyyn ei näiden lisäksi tule kuin kumpparit. Saa nähä kadunko päätöstäni. Ja jos nämä toimivat niin luultavasti samaa sarjaa tulee sitten keväälläkin. Myyjä tosin sano että "juu, nämä menee varmasti hyvin syksyn ja varmasti menee ensi keväänäkin. Ehkä jopa ensi kesänäkin" Olen varma että suu loksahti lattiaan asti ja vaan tuijotin tyhmänä myyjää. Ei MIKÄÄN vaate tai muu ole kestänyt niin kauaa Pepillä. Aina ne jää pieneksi ja aina saa olla ostamassa uutta ja isompaa. Olisi kyllä ihan huimaa jos nämä menis koko keväänkin.
Onkohan jotain ainetta millä sais nahka kankien kestävyyttä lisättyä?
Nämä popot on ostettu Metsolasta ja näitä saa myös eri väreinä. Tämä oli juuri meidän väri joten tämä pääsi meille.

Jos olisi alku kesä ja saisin uudelleen ostaa Pepille sandaalit niin en ostaisi nykyisiä. Joka kävelyn jälkeen nilkassa on kamala punainen jälki. Sääliksi käy pientä. Onneksi on croksit ja sukat estää enimmät painumiset. Ja kesä muutenkin ollut viileä niin ei ole sandaalejakaan tarvinnut.
Olen nyt kuolaillut Metsolasta saatavien sandaalien perään. Niin herkkuja.

Livie & Luca: Pinkit lintukengät tarralla


Livie & Luca: Vihreät kukkakengät

Onneksi on aina ensi kesä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti