tiistai 28. elokuuta 2012

Arkea

Meillä arki on vielä hetken sekaisin kun minä olen vielä sunnuntaihin asti töisä ja Peppi saa olla isin kanssa kotona. Pikkuhiljaa kuitenkin siirrytään normaaliin rytmiin eli minä ja Peppi kuljeskellaan kerhoissa ja kulutetaan aikaa  leikkien ja isi kulkee kooulussa ja tekee iltaisin kotona läksyjä.
Onhan tuo ollut mukava henkireikä käydä vähän tuulettumassa töissä. Jotenkin ne pikku keskoset vain ovat niin paljon mukavampia välillä entä kaksivuotias uhmakohtauksen saanut jääräpää :D
Mutta vielä mukavampi on tulla aina takaisin kotia kun tietää että joku oottaa ja tulee vastaan ovella :)
Viime yö meni töissä ja tämä päivä on päässyt käyntiin vasta kahen jälkeen. Ehdittiin leikkiä Pepin kanssa ja syödä kun piti jo lähteä liikunta ryhmään. Meinattiin eksyä kun gps ei löytänyt koko katua mistään, mutta onneksi muistin kohtuu hyvin koneelta katotun kartan ulkoo ja pienen avustuksen jälkeen selvisi oikea liittymäkin niin päästiin ajoissa perille :)
Ryhmä on pelkästään 2010 syntyneille ja oli tosi mukavaa ettei ikähaitari ollut vuotta suurempi. Peppiä ujostutti aluksi ja sylissä roikuttiin, mutta nopiasti lämpes ja juoksentelikin ihan onnessaan ympäri salia ja oli leikeissä mukana :)

Nyt on pienin nukkumassa ja itsekkin voisin mennä jo nukkumaan :D vanhaksihan sitä on tullut kun seitsemän tunnin valvominen vie kaiken mehun.
Mutta eiköhän sitä yhen elokuvan jaksa sohvan nurkasta katsoa ja josko sais Pepille tulevan huivinkin taas vähän paremmalle mallille. Valmistuisi ehkä jopa ennen joulua ;)

ps. Toivottiin juttua Pepin vauva ajasta. Sellainen siis on tulossa. kaavailen ja teen tässä pikkuhiljaa. Saadaan nuo työt altapois niin rullaa ehkä taas paremmin nämä päivityksetkin :) Omaan tahtiin, mutta vuorenvarmasti on aina jotain tulossa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti