torstai 16. elokuuta 2012

Nonniiiiii!!!!

Nonniiii! niinkuin Peppi sanoisi :D

Pienestä se oli kiinni. kaiken muun tein oikein, mutta se yksi pieni jekku meni multa ohi. ihanaa että on hyviä neuvojia ympärillä :) Syytän blondia tukkaani :D
Mutta siis, fanfaarit esiin tässä tulee minun kuva pläjäys jota olen nyt neljättä kertaa yrittämässä tänne :)
Kaikkea kivaa kännykän kätköistä

 Nextin ihanat kumpparit tuli :) Ensinhän tilasin nämä liiiiian isossa koossa ja koska tuonne palautus menee omasta pussista (tilatessahan ei ole postareita) niin päätin vain myydä kengät eteenpäin. sainkin niistä täyden hinnan takaisin ja heti lähti uusi tilaus eteenpäin. Nämä ovat reilut, mutta se oli tarkoituskin. Menee villasukan kanssa jo ihan ok:sti, mutta meillä on edelliset pienemmät jotka vielä menee niin ei näiden tarvikaan vielä mahtua täysin :)
 Lähdettiin moikkaamaan isomummoa ja isotätiä niin puettiin vähän nätimpää päälle ;) uudet kengät pääsi testiin kun satoi sopivasti vettä. Isot lonttoset, mutta villasukat alle (oli viileä ilma) niin hyvin tuo kävely autolle sujui. Nykyään kun käydään kaupassa niin pitää olla omat kärryt. Ihan ehdoton. Tai jos ei ole tarjolla niin sitten autokärry, mutta molemmat jaksaa kiinnostaa vajaan viisi minuuttia alussa ja sitten ne jää äitin ja isin kontolle ja Peppi viilettää jo kaupan toisessa päässä. Mutta onpahan hetken tyytyväinen ja ylpeä neiti :)
 Välikausi pukujakin on tullut testattua kun ilmat viileni vielä vähän lisää. Hieman on pallonen tyttö, mutta mitäs tuosta :D erottuupahan

 Pitäis alkaa miettiin mitä tuolle etutukalle tekee. se on jo aika pitkä, mutten haluaisi sitä leikata. Haluaisin kasvattaa kivan pitkän punaisen tukan, mutta ongelma tulee siinä kun hiukset menee silmille ja Peppihän ei anna pitää pinniä :/ Katsellaan mitä tulee. ehkä leikkaan kunhan tarpeeksi häiritsee Peppiä itseään :) vielä ei ole häirinnyt.

 Käytiin antamassa siilille ruokaa. Oli muuten jännää! Joskus, erittäin harvoin, saan laittaa Pepille pompulan. Se on minulle harvinaista herkkua. tykkään laittaa Pepin hiuksia ja Peppi näyttää niin suloiselle ponskarissa ja saparoissa. Kampaukset ei ole kovin suoria jakauksiltaan, mutta se johtuu ihan siitä että elohiiri ei pysy paikallaan niin kauaa että minulla jäisi aikaa hienosteluun. se on sutaistava just nyt heti päähän jos meinaa keretä. varsinkin saparoiden kohalla kun niitä on kaksi :)

Täällä on vietetty mukavia ja lämpimiä päiviä ja toivottavasti niitä saadaan vielä lisää ennen syksyä. Odotan kyllä jo syksyäkin ja niitä raikkaita ilmoja ja ihanaa ruskaa :) Mutta haluan vielä nauttia kesästä sillä sitä ei todellakaan ole ollut tarpeeksi tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti