lauantai 4. elokuuta 2012

Paljos kaikkea :D

Taas on mennyt päiviä etten ole saanut oikein kunnon postausta aikaseksi ja se johtuu ihan siitä että meillä on yksi kone käytössä jota käytän sekä mikä että läksyjä ja töitä tekevä isi. Minun blogi surffailut ja netti shoppailut ym jää jotenkin jalkoihin kun vastassa on läksyt ja työt. Pienen hetken saan näperreltyä ja yleensä se on niin myöhään tai muuten rankan päivän jälkeen että kuvien muokkaus ja laitto on ottanut liian koville (ihan niinkuin se olis isokin homma :D )
mutta NYT minulla on aikaa ja aion jakaa paljon kuvia sekä monta eri asiaa mitä on tapahtunut viime aikoina. jotain jää vielä seuraavaan kertaan kun kuvia en ole ehtinyt ostaa esim hankinnoista :)

 Käytiin pitempi shoppailu kierros Pepin kanssa. Ensin etsittiin ympäri kaupunkia porttia Pepin huoneen oveen. Peppi kun siirtyi isojen sänkyyn niin alkoi pikkuinen löytymään mitä kummallisimmista nukkuma paikoista. Viimeinen niitti oikeastaan oli kun Peppi löytyi aamulla eteisen lattialta nukkumasta. Nyt on portti estämässä Pepin pääsyn mihinkään ja aamulla herätäänki (siis isi herää) portin iloiseen kolisteluun. Kovan kasteen sai portti kun se viriteltiin sillä sitä piti mukiloida joka suuntaan ja hakata kiinni ja auki, kiinni ja auki, kiinni ja auki.... Ymmärsit varmaan kuvion. Laitettiin siihen sitten tappi joka estää sulkeutumisen niin jo oli kumma kun ei portti mennyt kiinni vaikka kuinka lujaa läimäs. Onneksi kesti vain sen ekan illan. Seuraavana päivänä tosin lapsi vieras kävi antamassa samanmoisen kasteen, mutta vielä toimii :DKun oltiin löydetty se halvin paras niin suunnattiin zeppeliiniin ostoksille. käytiin jokainen lasten vaate liike, juostiin ympäriinsä, saatiin mummut ja papat luulemaan että joku on hukannut lapsensa sillä en todellakaan ollut lähimainkaan Peppiä yhessä vaiheessa. Peppi lähti haahuilemaan kahvilasta ennenkuin ehin tyhjentää tarjottimen, mutta koko ajan näin missä Peppi liihottaa. Kattoivat vähän pahasti kun lopulta tulin Pepin tykö vaikka Peppi kiltisti odotteli toisessa päässä aukiota minua :)
Saatiin tehtyä kivoja ostoksia alennus myynneistä ja pari juttua oikeaankin hintaan tuli hommattua. Kuvissa näkyy myös pari netti kirpparilta ostamaani juttua jotka saapuivat samana päivänä ja päätyivät siksi samaan kuvaan :)

Huppari tästä kuvasta pääsi kaapin perälle odottelemaan kasvua. Se on ostettu netti kirppikseltä ja on vielä iso. Toivotaan että viimeistään ensi keväänä saataisiin käyttöön jos ei talvella :)
Sukat (nuo harmaat pipon vieressä) lähtivät palautukseen sillä puristivat valitettavasti Pepin jalkaa sen verran että olisivat olleet hankalat käyttää.

 Metsolan bambi puseroa hiplailin jo kun se tuli keväällä kauppoihin, mutta hinta oli sen verran kova että kauppaan sai jäädäkkin. Nyt löysin alesta meidän koon ja tämä lähti heti mukaan. On kyllä niin ihana päällä ja sellainen hoikan tytön vaate eli ei jää roikkumaan säkkinä. Tänään kotiutui myös tämän sarjan yöpuku syksyyn. Ihana! koot oli reiluja ja 98cm olis ollut melkein minun mittanen joten otettiin 92cm. Alkuperäinen hintahan puvulla oli vissiin kolmen kympin tuolla puolen ja nyt oli 12e! O.O melkein teki mieli ostaa kaksi. Zeppeliinissä oli näitä keltaisia yökkäreitä vaikka kuin paljon, mutta punaisia roikku hengarissa vain yksi ja sen hinta oli 15e. Kummallista hinnoittelua vaikka täsmälleen sama tuote, mutta eri väri vain. Hassua.

 Meillä on tämä norsu paita ollut jo tänä kesänä, mutta ihastuttiin siihen niin ikihyviksi että ostettiin ensi kesään jo odottelemaan toinen. Tällaisia pitkän tähtäimen hankintoja en olekkaan tehnyt sitten vauva ajan, mutta välillä näinkin :) Värit eivät todellakaan pääse oikeuksiinsa tässä kuvassa. Tämä on ihan herkku, raikkaat ja kirkkaat värit.

 Nämä Oikukkaat voitin netti kirppiksen huudoissa. Uudet ovat ja maksoin saman hinnan kuin nettikaupassa olisi maksanut, mutta oikukkaissa on se että niitä saa hyvin harvoin nettikaupasta ja kun saa niin ne ovat heti loppu. Olin onneni kukkuloilla kun tämän voitin. Ihanat ovat :) vielä pitäisi saada Peppi kokeilemaan näitä ;)

 Tämän perus puseron ajattelin pyhittää kangasväri kokeiluilleni :) Pipo oli ihanan näköinen päässä joten sai lähteä mukaan. Pienen tyttö vivahteen lakki saa kunhan saan tehtyä siihen pinkin tupsun :)


Sitten onkin tehty myös kimppatilausta h&m:ltä ja paketti tulikin jo perille. Ensimmäisessa kuvassa näkyy takin malli, mutta värit ovat ihan päin kukkapurkkia. Puhelimella otettuja kuvia joten laatu sen mukainen, mutta muut kuvat antavat sitten osviittaa väreistä :)


 Nämä molemmat olivat ihanempia kuin uskalsin toivoa. Todella nätit ja hyvin sopivat Pepille.

Erään raskaan shoppailu kerran jälkeen linja-auto asemalla oli tällainen näky kotia mennessä <3


Tänä vkloppuna on ollut taas kisoja ja ollaan oltu niitä seuraamassa tänään. Huomennakin ehkä mennään, mutta ongelmaksi on tullut se ettei Peppi tykkää pitää kuulosuojaimia. Ei tiedetä johtuuko tuubeista korvissa vai mistä, mutta pitää hetken ja sanoo sitten että käy kipeää. Nyt ollaan sitten pidetty lakkia päässä että edes vähän vaimentaa ja ollaan käveleskelty kauempana ampujista. Voi olla että huominen jää välistä, mutta katsellaan :) Kuului vain että "ihhahhaa, ihhahhaa..."

Vasta herännyt pikkuinen
Käytiin välillä mummulassa ja kun tuotiin mummu takaisin kentälle ja oli tarkoitus että me lähdemme takaisin mummulaan nukkumaan niin Peppi ottikin ja nukahti meno matkalla. Peppi herää melkeinpä aina kun istuimesta nostetaan rattaisiin joten päätin että jäädään ampumaradalle nukkumaan. Koska olin itsekkin väsynyt niin vedinpä päiväunet itsekki. Auton etupenkillä :D Kankeaa oli, mutta tulipahan hyvät unet vedettyä :)
 Mummulaan kun tultiin takaisin niin lähdettiin tutustumaan luontoon.
 Keppi sai toimia hevosena. Myös minä ja äitini saatiin hevoset, mutta ne olivat murto-osat tuosta kepistä :D Oli melkoisen hankalaa ratsastaa kepillä jota ei saanut edes allensa kun keppi loppui kouraan :)
Peppi ratsasti myös kanervalla joka löydettiin metsästä :)

 Isomummun pihalla katseltiin kukkia hieman kauempaa ja vähän lähempää :)

Mukavia päiviä ollut vaikkei olekkaan aurinko meitä muistanut. Toivottavasti syksyllä sitten edes on vähän aurinkoa eikä heti muutu märäksi ja kylmäksi.
Huomenna joko eläintarha, ampumarata, mummula, kirppari tai ihan vain löhöily. Aika pitkälle sään varassa ollaan ja mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti