torstai 9. elokuuta 2012

Eläintarha

Käytiin tässä läheläl olevassa eläintarhassa. Sää näytti pahalta. Satoikin kun ajeltiin sinne, mutta onneksi aurinko paistoi kun lopulta päästiin perille. Hauskaa oli, Peppi ihaili eläimiä, matki possuja, vähän säikähdettiin aasia joka päätti esitellä meille ääntänsä, ratsastettiin ponilla jonka nimi oli Makarooni :D ja ihailtiin kukkia. Kaikkea kivaa siis tehtiin ja kaiken kukkuraksi unohdettiin ruokailukin kun oli niin kivaa :) Onneksi reissun jälkeen päästiin shoppailemaan ja tankkaamaan mahat täyteen ravitsevaa donitsia :D (Peppi kyllä sai oikeankin ruuan :) )

Mutta nyt kuviin ja niitä onkin paljon
 Näitä lintuja piti tarkastella eri asennoista :D Ihan julmetun iso kana. Noi poikaset jotka kyykkii läjässä viereisessä aitauksessa on oikean kanan kokoisia. Tämä isottelija joka piti kovaa meteliä on sitten kunnon sulka kasa. Ei näe oikein kuvasta kuinka iso. Sanoinko jo että iso? Valtava :D
 Meillä oli kivempaa, mutta Peppi ei oikein pidä kuvauksista ja taisi juuri säikähtää kanan ääntä niin vähän ei niin iloinen ilme :)

 Tämä oli varmaan kohokohta koko paikassa :)


 Ratsastamaankin päästiin. Peppi oli aivan innoissaan menossa kyytiin ja istuikin kyydissä mielelään ja hoki "ih-hah-haa...", mutta kun poni lähti liikkeelle niin nopeasti tarttu toinen käsi minun käteeni kiinni. Tais vähän säikähtää pieni. Mutta ei siis pelännyt vaan mielellään ratsasti :)
 Tumma hevonen oli kuulemma sirkuksesta eläkkeellä oleva yksilö :)
Tällä viikolla sitten sinne Ranualle (sormet, varpaat ja kädet ristiin että tällä kertaa sinne päästään) ja ensi viikolla minulla alkaa kolmen viikon työputki jolloin on varmaan hiljaisempaa, mutta koitan välillä päivitellä minkä kerkeän :) vuoro työ ei ole minua varten sillä se hallitsee kyllä ihan liikaa elämää kun ei  voi blogatakkaan rauhassa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti