torstai 23. elokuuta 2012

Rannalla

Minulla oli jäänyt ilmeisesti ihan kokonaan julkaisematta meidän eräs ranta reissu postaus.
Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vais mitä? :)

Käytiin siis yks päivä tuossa jo hyvän aikaa sitten rannalla kattelemassa. Oli kyllä tuulinen sää, mutta kuitenkin vähän lämmin. Ajattelin että oltais kahlattu vedessä, mutta mitä turhia. Vesi oli niiiiiin jäätävää että pikkuvarpaan kun sai sinne upotettuu niin oli jo koko kroppa jäässä. Kylmää siis. Mutta hiekka leikkejä leikittiin hetki ja puistossa pyörähettiin :)

 Ensin tarettiin lyhyellä hihalla, mutta kun oltiin rohkeasti pulahdettu (lue:kasteltu se pikkuvarvas) veteen niin piti ottaa ja laittaa molemmille pitkähihasta ja lahkeista päälle.

 Pientä sievää sipsuttelua ympäri rantaa ja vähän hiekan heittelyä niin hyvä tulee :)


 Puistosta löyty lätäkkö! Siinä vierähtikin hyvä tovi ja kun lähdettiin pois niin lätäköstä oli enään märät läiskät muistona.

 Kainaloita myöten märkä tyyppi vaihdettiin asteen kuivempaan ja lämpimämpään asusteeseen ja suunnattiin kotia syömään rankan lätäkön hävitys urakan jälkeen :)


Tykkään pitää Peppiä ilman kenkiä rattaissa kun Peppi vääntelee ja kääntelee jalkojaan milloin mihinkin pakettiin niin helpompi ja mukavempi olla sitten noin. Yleensä siis on sukat jalassa, mutta hellepäivinä saa hyvin vilvoteltua varpaatkin tuossa samalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti