keskiviikko 15. elokuuta 2012

Sekavaa

Juu ei.
Se kuulostaa niin helpolta. Sain ihanilta ihmisiltä erittäin hyvät ohjeet. Tee tämä ja tämä niin lisää tilaa tulee. Mutta ei tullut. en osaa, jokin mättää. hmm... tätä pitää tutkailla tarkemmin ja ajan kanssa. Aika on valitettavasti nyt kortilla sillä kolmen viikon rutistus töissä alkoi ja kolmivuorotyö sekoittaa pakkaa aika lahjakkaasti. Olen siis täällä ja yritän kaikkeni että saan taas asioita näkymään, mutta siihen asti saatte tyytyä pelkkään jorinaani ;)

Tänään käytiin Edenin rannalla. En ottanut uima kamppeita mukaan sillä ajattelin että vesi olisi hyytävää vaikka ilma olikin lämmintä, mutta olin väärässä. Aluksi kun veteen meni niin pääs huuto kun oli niiiiiin penteleen kylmää. Peppi katto vierestä kummissaan ja paineli vaan menemään syvemmälle :D No ei auttanut muu kuin painaa perään ja onneksi vesi lämpeskin nopeasti ja oli oikeastaan tosi mukavaa ja lämmintä kun siihen tottu. olis oikeastikkin voinut pulahtaa uimaan. Laitoin sitten isin hakemaan kotoa uimapukua ja tuubeja korviin sekä tietty pyyhettä. Sillä välin me tytöt pulikoitiin. Jossain vaiheessa Peppi lähti juoksemaan enkä ollut käden mitan päässä vaan sen pari senttiä kauempana niin en saanut koppia kun pieni lensi polvilleen veteen. Onneksi ei naamalleen. Ehti kuitenkin vetää vettä henkeen niin sitä yskittiin hetki pois, mutta enemmän huoletti kun korva kastui. Mutta ilmeisesti oli vaan roiskeita (tuubi korva ei saa kastua kun on reikä tärykalvossa). Käytiin kuivattelemassa huiviin ja palattiin takaisin, mutta Peppi alkoi täristä kylmyyttä niin mentiin pois, kuivattiin huiviini ja puettiin lämmintä päälle. Lupasin että mennään takaisin kunhan isi tuo uimapuvun. Noh..... tiedättekö sanonnan "laita mies asialle ja mene itse perässä"? olisi pitänyt vaan itse mennä. Tuli pyyhe, tuli tuubit ja tuli panta.... mutta ne uikkarit. Pussissa oli hihaton body... Hetki meni ennenkuin tajusin että siinä ne uikkarit miehenmielestä on. juu. :D Noooo... onneksi oli varavaatetta niin mentiin uimaan ihan perus vaatteet päällä ja vaihettiin lopuksi lämmintä ja kuivaa päälle :) mukavaa oli vaikkei uikkareita saatukkaan. pääasia että korvat oli suojassa ja hauskaa oli ;)

ps. kannattaa irrottaa vaippa ENNEN veteen menoa. Oli meinaan aika painava paketti kun otin pois vasta kymmenisen minuuttia veteen saapumisen jälkeen. Kohtuu hyvä imukyky liberoissa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti