keskiviikko 26. joulukuuta 2012

80cm

Kaikkeen ne lapset survoutuu. Kaappien järjestyksen aikaan P löysi vanuhaalarin joka on kokoa 80cm ja sehän oli saatava päälle.



Yritin varoittaa että se ei tule mahtumaan päälle, mutta P survoi menemään ja erittäin helpon näköisesti puku sujahti päälle. Kaikki muut paitsi ylin nappi meni jopa kiinnikkin. Istua tuolla ei voisi, mutta kävellä ja maata voi ihan hyvin :D Pitkäikäinen haalari ettenkö sanoisi.

Edit. Ja P käyttää tällähetkellä vaatteissa siis kokoa (92) 98cm :)

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kyselit mun blogissa niistä ompelumerkeistä, vastaan sulle vielä tänne niin tulee ainakin vastaus perille.. :)
    Tilasin niitä siis Sampsukalta, tässä suora linkki
    http://www.sampsukka.com/kudottu-merkki-rakkaudella-ommeltu-p-726.html
    Tuo norsuvanupuku on muuten ihana, mulla on kans tommonen tytölleni, nyt odottelen että pääsen pukemaan keväällä syntyvän käärön taas siihen! :)

    VastaaPoista
  2. oi kiitos kommentistasi ja linkistä :)pitää pistää heti tilaukseen kun toi on kyllä aivan suloinen merkki. en oo vielä törmänny hienompaan :)
    toi puku on kyllä aivan herkku. meillä on ollut kahdessa eri koossa ja tätä vimestä en raaskinut pistää eteenpäin vaan oli pakko laittaa säilöön niin voi sillointällöin hiplailla sitä aina :D

    VastaaPoista