maanantai 10. joulukuuta 2012

Piparin tuoksua ja joulua

Normaalia arkea täällä elellään
Jouluvalot ja verhot on saatu paikoilleen. Joulukuusi tuodaan taloon luultavasti tämän viikon loppupuolella. Ja ensimmäiset piparitkin on jo leivottu :)
Ja onhan tuo P ehtinyt käydä jo piparivarkaissakin. Olikin vähän liian hiljaista keittiön puolella...
Pitäisi vielä ennen joulua lähettää kortit ja siivota P:n huonetta leluista. Laittaa myyntiin ja antaa eteenpäin esim ensi- ja turvakodille. Sinne ollaan viety tavaraa ennenkin, yleensä vaatteita, mutta nyt sinne voisi viedä vähän leluja. Tai sitten vois kiikuttaa ne sairaalaan jos keksis mihin sinne pitää haalata niitä. Siellä niitä kuitenkin aina tarvittaisiin. Pitää katsella mitä keksii :)


Päivät on kulunut sisällä sairastelujen vuoksi ja kovien pakkasten. Ja äidin laiskuuden. ok, osa syynä on etten halua lähteä tekemään sitä kamalaa pukemis, huuto, karkuunjuoksemis, kiljumis, potkimis rumbaa ihan vain jotta päästäisiin hikihatussa ulos puoleksi tunniksi jonka jälkeen on pakko tulla sisälle kun P:n sormet ja varpaat on ihan jäässä siitähuolimatta että molemmissa on toppaa ja villaa enemmän kuin laki sallii (varpaat ja sormet mahtuu edelleen heilumaan). Pitänee skarpata. Onhan se puolituntia parempi kuin ei ollenkaan. Varsinkin jos tämä pikkutonttu jatkaa piparien sala syöntiä niin liikunta toppavaatteisa hankalassa maastossa tekee vain hyvää :) 
tekee hyvää ehkä isolle tontullekkin  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti