perjantai 21. joulukuuta 2012

Jos olisin miljunääri

Iski himo tehdä oma pikku kuvitelma. Jollakin blogilla oli kuvia Monalisan uudesta mallistosta. Tiesin että sen merkin vaatteet ovat kalliita, mutta olin vähällä tippua penkiltä kun näin ne jotkut hinnat. Yli sata euroa t-paidasta O.O

Noh... ei se estä haaveilemasta. Siispä, jos olen joskus miljonääri jolla on vakaat miljoonan euron kuukausitulot niin lupaan tilata P:lle ainakin nämä tuotteet tuolta kaupasta ;)

 Nämä olisivat ihanat oloilu vaatteet kesäksi. Näyttää mukaville ja varmasti hyvän laatuset kun on tosiaan sitä hintaakin. Tuollaiset housut voisi kokeilla itse tehdä. Eihän se voi olla kovin vaikeaa... eihän?

 Suloisia mekkoja sivuilla oli vaikka millä mitalla. Tässä osa joihin ihastuin. Asusteitakinhan sivustolla on, kekiä, hanskoja, hattuja, sukkia, takkeja... kaikenlaista, mutta nyt keskityin näihin kesäisiin sisävaatteisiin.

 Ylempi mekko ei ole ihan meidän tyylinen, mutta niin mielenkiintoisen näköinen että voisin ihan hyvin kokeilla tuota P:lle päälle. Voisi jopa sopia oikein hyvin :)
 Nämä kaksi on aivan suloiset. Niin suloiset pienen tytön mekko ja tunika että. Ja ihan selvennyksenä siitä hintaluokasta, tämä alempi on hinnaltaan 138e.

Ja pitäähän kesällä olla uimapuku. Haluaisin niiiin kovasti tämän tyylisen uikkarin P:lle. On kyllä aivan suloinen ilmestys. Voii olla sellainenkin että tuo olisi yksiosainen, mutta juuri tuolleen leveällä helmalla ja pienillä lahkeilla. Pitääpä koittaa tehdä P:lle tuollainen toppi kesään shortsien kaveriksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti