keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Joululahja toiveet

Tiedän että P on saamassa lahjoja ehkä enemmälti kun tarvisi saada, mutta ei se mitään... kyllä me niiden kanssa pärjätään. Ja tyttö kasvaa niin alkaa pikku vauva lelut/kirjat/palapelit olemaan jo liian lällyjä niin pitäähän sitä jotain kivaa saada tilalle. Minä kun kuitenkin roudaan pienet pois. En ole suurempia toiveita esittänyt sukulaisille lahjoista sillä olen melkein kaikki haluamani ostanut itse (pöljää, tiedän. Suvun ainoa pikkuinen ja monta jotka mielellään ostaisi jotain niin ostan itse kaiken). MUTTA, viimehetken ihastuksia on tullut muutama. Kirjat hoksasin ihan paikallisesta prismasta ja pupulakki on netistä. Pupu lakki meillä oli viimevuonnakin ja tänä vuonna haluaisin saman moisen. On se niin suloinen pienen päässä että :)


Kirjoissa on paljon kuvia ihanalla tavalla vähän sikinsokin esillä. Kokoajan tuntui löytävän uusia juttuja. Pienemmälle on ensin kiva katselukirja ja voi nimetä asioita ja isommalle näissä on jo oikeaa tietoa asioista. Aivan huippu kirjat kyllä. Kotiutuvat joulun jälkeen kyllä meille jos joulupukki ei sitä ennen hoksaa että me tarvitaan tällaiset ;)


Tintun ihanaakin ihanampi pupulakki (kuva kopioita tintun nettikaupasta) Muotokielen sivuilla on ihania taaperokylttejä. Sellainenkin luksus kapistus voisi olla kätevä reissunpäällä ollessa :)

Nämä kaksi on minun suosikkeja. P tykkää hirmusesti ketuista ja minä tykkään tuosta nallesta. Luulen kuitenkin että meidän ykkösvalinta olisi tuo kettu kaksikko. (Tuolla nettisivuilla on muuten ilmaset postikulut 17.12 asti)


 Kyllähän noita viimehetken ihanuuksia ilmestyisi kokoajan. Varsinkin kun jokapaikassa on joulukalenteri alennuksia, mutta pitää vähän koittaa toppuutella itteensä. Ja onhan se suuri joulunjälkeis alennuskin vielä tulossa. Jos sitä sinne vaikka säästäis vähän varojansa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti