lauantai 15. joulukuuta 2012

Kuluneella viikolla

On ehtinyt tapahtua vaika ja mitä kuluneella viikolla (ja vähän ylikin).
On sattunut tapaturmia, on shoppailtu, ulkoiltu, vierailtu, leikitty, oltu vain ja juhlittu.

Tässä olisi kuvapläjäys menneestä ajasta


 Siivottiin yks päivä P:n kanssa. Erehdyin laskemaan täysinäisen muistitaulun lattialle kun pyyhin lipaston päältä pölyt. Menin sitten muualle pyyhkimään ja unohin taulun lattialle. Minun ihanan tehokas ja auttavainen pikku siivous apuri oli ihan pikkusen liian tehokkaalla tuulella... :D

 Piparin leipominen oli erittäin vakavaa ja tarkkaavaisuutta vaativaa hommaa :)


 Kärkkäiseltä löyty mitä mainioin menopeli :D Ei kiinnostanu nuket tai leikki ruuat enään yhtään kun tämä sieltä bongattiin. Ja voi mikä pettymys kun ei liikkunut. Kieli ulkona nytkytti eteenpäin jos etes vähän eteenpäin pääsisi :)

 Neulon monesti jotain samalla kun seurailen P:n leikkejä (varsinkin näin talvisin) niin nyt on opittu sitten uusi leikki. P:llä täytyy olla oma kerä ja oma sukkapuikko ja hän tökkii kerän läpi puikkoaan ja sanoo kutovansa pipoa :) Aika usein pipo on papalle kun kysyn kenelle tekee sitä. Kyllä on papalla jo monen monta lakkia.
Pitihän se jouluikkunakin käydä tarkistamassa. Olipahan mukava ilta reissu keskustaan kun käytiin hämmästelemässä valoja katujen päällä ja ikkunassa oli vaikka mitä jännää. Lapsi lauma kirmas ikkunan päästä päähän junan mukana. Juna menee tunneliin, juna tulee takakautta esiin, juna menee tunneliin, juna tulee takakautta esiin... pientä ruuhkan poiskasta välillä, mutta hyvin mahtu kaikki katselemaan :) Sitten kun oltiin lähössä hoksattiin puluja ja P katso niin kysyvästi että annettiin lupa käydä moikkaamassa. Yksi pulu ei sitten älynnyt lentää kauas niin P juoksi sen perässä onnessaan kiljuen vaikka kuinka kauaa ennenkuin pulu raukka tajus lähteä lentämään pitemmälle :)
Mukavaa oli kaikilla ja päivän ulkoilukin tuli hoidettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti