sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vauhdintäyteistä elämää

Onhan tuo ollut vauhdikasta viimeaikoina. Välillä taas tuntuu että aika ei liiku mihinkään ja vaikka mitä tekisi ja touhuaisi niin viisari on liikkunu ehdottoman maksimissaan viisi minuuttia vaikka aika tuntui ikuisuudelta.
Noh, mutta onneksi välillä menee lujaakin :)

 Käytiin Ouluhallissa jossain perhe liikunta tapahtumassa. Piti olla esittelyssä harrastus toimintaa lapsille ja perheille, mutta jotenkin judo, potkunyrkkeily, cheerleederit (juu en osaa kirjoittaa oikein ;) ) ja muut vastaavat ei ole ihan pienten harrastusta.
P:n kokoisille oli hyppypaikkoja, terveellistä välipalaa ja angry birds linnuilla ja palloilla possun nakkaamista. Paikalla oli myös ambulanssi ja poliisi auto. P:tä ei niin kiinnostanut, mutta kovasti siellä muita lapsia kuhisi :)

Kohokohta oli ehkä kun kalevan pisteessä täti laittoi siirto tatuoinnin käteen. Voi että sitä onkin esitelty kaikille jotka vain saadaan kiinni. Kestänyt jo viikon ja nyt vasta alkaa olemaan puoleksi kulunut poissa. Tiukasti kyllä jumittunut kiinni.

 Sain ihanalta ja ystävälliseltä ihmiseltä (täysin tuiki tuntematon) kaavan pikku kettuun. Hän piirsi ja lähetti tämän minulle postikulujen hinnalla (0,70e) eikä halunnut mitään vaivanpalkkaa. Aivan ihana ihminen. Hän näki että etsin kirjaa jossa tämä oli ja kysyi että kaipaanko jotain tiettyä kaavaa siitä kun hän juuri sai kirjan ja voisi sen minulle piirtää. Onneksi on ihania ihmisiä vielä maailmassa <3

Tein ensimmäisen ketun kolmista kierrätys farkuista ja unelman pehmeästä fleecestä. Silmät ja nenä puuttuu ja ruumiinosat on vielä irti, mutta ensiviikolla tulee valmista kun helmet kotiutuu.
Ja tämä todella on iso. Tuo on kulmasohvan kulma jossa kettu on ja täyttää sen kokonaan. Aivan loistava unikaveri elokuvia katsellessa. Taidan omia tämän kappaleen ja teen P.lle toisen :D

 Ollaan käyty myös kerhoissa ja siellä menee yhtä lujaa kuin muuallakin. Kaveri onnistui ottamaan mitä loistavimman kuvan P:stä :)


Tässä katsellaan kaapoa kaikessa rauhassa omassa pikku pesässään :)

Kuvat on kahdelta tai kolmelta eri päivältä, mutta näyttää olleen sama paita joka kerta päällä :D harvinaista meillä kun yleensä vaatteet menee pesuun aina päivän lopuksi eikä ole kuin yhden päivän kerrallaan päällä.
Tämä paita siis tehty siitä hurmuri kankaasta jonka kangas vaihtareilta hommasin meille :) On se ihan kiva vaikka ensin ajattelin että se olisi liian tumma meille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti