perjantai 4. tammikuuta 2013

Välipäivän shoppailut


Välipäivinä on harrastettu sekä sairastelua että shoppailua. Saalista tuli jos jonkinmoista. En edes muista milloin olisin viimeksi törsänny näin kamalasti rahaa kerralla. Noh, kerrankos ne alet tulee... ;)
Saaliiksi sain läjän kirjoja itselleni, vaatetta, lankoja ja juomapullo. P sai kirjoja, legginssejä, uuden isomman pulkan, puseron ja pussilakana kangasta. Voin sanoa että ei kannata ostaa sitä pulkkaa puolessa välissä kaupunki shoppailuja, varsinkaan jos auto on kaukana. Se on erittäin huvittava näky kun kävelet pitkin vaate rekejä pulkka kourassa ja pari kassia toisessa. Pää punaisena saa väistellä kanssa shoppailijoita :) Kannattaa siis ostaa se ihan viimeisenä tai mielellään jostain muualta kuin keski keskustasta ;)

Kangas on finlaysonilta. Oli alessa 8e/m joten pakkohan sitä oli ottaa. Visukinttu tuli kuvaan tyynyliinan kohdalla enkä ottanut kangasta tyynyliinaan. Vähän jäi ylimäärästä kangasta josta ehkä saisi tilkku tyylillä tyynyn, mutta se onko se mukava päänalla on sitten eri asia. Toistaiseksi setin tyynynä toimii meillä jo valmiiksi ollut perus vihreä tyynyliina. Peitossa on myös ihania karhuja, mutta ne on nyt tuolla mutkan alla piilossa. Ja pöllöt jäi siihen ylimääräseen pikku kaistaleeseen niin ne tulisi sitten tyynyyn jos sen teen.

 Tähän ihanaan lakkiin ihastuin next:n uudessa kevät mallistossa. Aivan ihanan näköinen luonnossa. Peppi tykkää pitää tällaista lakkia päässään joka on hänelle jo liian pieni niin pitihän se sitten isompana ostaa kesää odottamaan. Ja tämä sopii täydellisesti esim tämän alla olevan setin kanssa (pusero lindex, shortsit next).

Nyt ei sitten tarvikkaan ihan heti lähteä ostoksille. Toppahousut ja reppu olisi hankinta listalla, mutta taidetaan ensin sairastaa sairaudet kunnolla pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti