sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kahdestaan

Ei kovin useasti, mutta kuitenkin välillä saadaan olla isin kanssa ihan kaksistaan. P meni lauantaina yökylään mummon ja papan tykö :)
Ensimmäistä kertaa tuli itku lähtö hetkellä, mutta elämä parani kummasti kun sai mennä maidon kera lukemaan mummun kanssa kirjoja. Hyvin onneksi meni sen jälkeen ja yökin meni melkein putkeen.
Me taas päästiin syömään hyvin (ihan niinkuin sitä ei tehtäs vähän väliä kyllä muutenkin), käytiin maleksimassa kaupoissa ihan kaikessa rauhassa, löhöiltiin sohvalla, minä jopa katsoin elokuvan alkuillasta!! kummallista. Illalla lähdettiin sitten eeeerittäin pitkästä aikaa katsomaan keskustan menoa. Mukavaahan siellä oli vaikkakin sikamaisen hintasta, mutta sellaista kai se on aina ollut. Aamulla nukuttiin PITKÄÄN. Minä heräsin ensimmäisen kerran kymmeneltä, mutten jaksanut nousta (toisin kuin isi) ja jatkoin uniani vielä yhteentoista asti :D
Tänään olisi tarkoitus poiketa tietomaahan (en ole päässyt sinne erittäin pitkään aikaan ja se on paikka missä viihtyisin vaikka joka viikko jos ei olisi niin turkasen kallista) ja sen jälkeen olisi tarkoitus noukkia pienimmäinen kotiin. Takaisin normaaleihin rutiineihin :)

Tässä muutama kuva aikasemmin tältä viikolta (toinen vähän kauempaa)

 Mittailin vaihtoon kangasta ja pieni sitten perässä :D tarkkaa mittausta oli ja oikean kokoinen pala lähti matkaan. Nyt vain odotellaan vaihdokki kangasta kotiutuvaksi :)

Sain P:n kiinni kirjojen luvusta. Oli laittanut korin päähän ja asettunut lukemaan myyntiin meneviä kirjoja :) Valitettavasti kameran säädöt olivat ihan pyllystä sillä hetkellä enkä ehtinyt säätämään niitä kun P jo otti korin pois päästä (huomasi minut) niin nyt on vain vähän tummempia kuvia esiteltävänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti