tiistai 8. tammikuuta 2013

Touhuja

Me ollaan oltu kohta kipeänä putkeen yli kuukausi. On siis harrastettu sisäleikkejä ja touhuja enemmän kuin laki sallisi. Tässäpä muutamia harrastuksia.


 Saksien käytön harjoitusta

 Ompeluksi. Hame on P:lle vielä liian iso, mutta päällä pysyy. Hameen reuna on vielä käännetty ja helmaan on ommeltu musta pitsinauha, mutta valmiista hameesta ei ollut nyt kuvaa koneella.

 Liukumäki ostettiin joulun aikaan kirpparilta. Hintaa tuli 10e ja tämän voi kesällä liittää mummolassa ulko letkuun jolloin tästä saa oivan vesiliukumäen uima-altaan kaveriksi.

 Ollaan tehty ruokaa yhdessä. P tykkää auttaa kaikkein eniten salaatin teossa. Salaatinlehtien kuivaus ja repiminen onkin P:n ihka oma juttu eikä me aikuiset puututa siihen.
 
P sai joululahjaksi pelin. Mukava ja helppo peli. Värien opettelua, vuoron odottamista ja opettelua mikä on edessäpäin ja takanapäin. Kiva peli, mutta minä häviän joka kerta!. Ihan oikeesti. Minä olen tuo kissa (joka kerta) ja P on lehmä (joka kerta) ja aina hän voittaa minut. Miten siis opetetaan lapselle toiseksikkin tulemista jos se ei koskaan kertaakaan häviä? Pitää käydä ostamassa joku uusi peli ihan selvästi. Josko nimipäivälahjaksi sitten joku sellainen peli jossa äitikin pärjäisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti