lauantai 22. syyskuuta 2012

Ulkoilua

Ollaan oltu ulkona. Varsinkin nyt kun hoksattiin eräs pikku metsä kaistale josta saa taivaallisia mustikoita :) on siellä puolukoitakin, mutta ne on ihan minimaalisia ja Peppi ei niistä tykkää niin ollaan pysytty mustikka linjalla. Paikka on meidän kerhon vieressä. Sinne pitää ajaa autolla niin ei olla käyty kuin kerran viikossa, mutta aina kerhon jälkeen käydään ensin hetki leikkimässä koulun pihalla josta sitten siirrytään mustikoita popsimaan suoraan maasta :) Että onkin hyviä itse poimitut. Aina ollaan otettu mukaan iltapalalle ja aamu puuroon laitettavaksi. Jos ei ole pakaste rasiaa niin paperiliina käy siihen hommaan myös oikein mainiosti.

Peppiähän ei meinaa yleensä saada sieltä metsästä ulos kun se söis siellä vaikka koko loppu päivän niitä vähäisiä mustikoita mitä sieltä vielä löytyy (joku muukin on vissiin hokassut sen paikan).


Puistoissa on tullut myös käytyä jonkin verran. Ollaan kyllä päästetty puistoilu retuperälle eikä olla käyty kovin tiheästi ulkona. Johtunee osin kerhoista ja ryhmistä jotka ovat aina aamupäivisin ja sitten iltapäivisin on ihan vaan laiskuus tai muu kiire hyökännyt kimppuun (minulla ja mikolla on iltaisin liikuntaa kolmesti viikossa). Pitänee skarpata kun onhan tuo ilma ihana tuollaisena raikkaana. Tuulettuu pää kunnolla. Kunhan vaan pukee tarpeeksi päällensä. Niskasta kiinni ja ulkoilemaan siis ;)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti