tiistai 11. syyskuuta 2012

Karkki monsteri

Sellainen asuu meillä.
Päätin käydä aamusta suihkussa ja jättää Pepin kattomaan piirrettyjä (ekaa kertaa testasin et toimiiko näin). Annoin syvän lautasen ja sinne kolme muumi keksiä, vettä mukiin ja asetin tytön sohvalle ja kerroin että käyn äkkiä suihkussa. Siihen se jäi onnellisena istuskelemaan.

Kaikki meni hyvin siihen asti että aloin laittaan hoitoainetta, keittiön puolelta (vessan toisella puolen on olohuone ja toisella keittiö) kuului kolahus. Arvasin että penkki siirty tasoa vasten. Aloin laittaan saippuaa, kuulu tum, tum, kaapin avaus. Aloin suihkuttaa ja kysyin et missä Peppi, eihän vaan karkki kaapilla? "TOO!" (=joo). Erittäin tukahdetulla äänellä kuulu vastauksia. Käskin sitten tulla pois sieltä. Kuulukin ääni että pois tultiin, mutta sitten kuulu sellanen ääni mikä tulee kun koko karkki paketin kaataa pois laatikostaan. Juu... ehkä se suihku oli sit siinä.

Pika kuivaus ja kysymään et mitä tekee. Oven kun avasin (oli raollaan kokoajan) niin lattialla edessäni makasi iso paketillinen nalle puh hammaspastilleja... Pikku miettiminen että eikös tuo paketti ollut just ihan täynnä. Kysyin mitä Peppi tekee ja voisiko tulla käymään. Silmin nähden iloinen tyttö tuli lautasensa kanssa joka oli täynnä pastilleja. Juup, kuppi pois tytöltä, kaaaaamala loukkaantumis itku ja nyyhkiminen, karkit takasin laatikkoonsa (yksi pepille) Ja selitys ettei itte saa käydä hakemassa mitään herkku kaapista.

Tää oli toka kerta kun näin käy, ekalla kerralla oli kyynärpäätä myöten muumi keksi laatikossa. Ehkä on aika vaihtaa herkku kaappi ylemmäs. Tai pultata kaikki penkit paikoilleen... hmm... :)

Kuva ei liity mitenkään tähän asiaan, mutta piti laittaa kun toi on sellanen ihme koodari että kaikkien koneiden kimppuun käy :)
Meijän pikku kooderi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti