keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Synttärit

Vähän jotain meidän synttäreistä.
P täytti jo viimeviikolla kolme kokonaista vuotta(!!!) joten vkloppunahan oli siis pippalot kumpanakin päivänä.
Lauantaina oli oikeat juhlat jotka vietettiin vanhempieni kotona.

 Kakku toivetta kun kysyttiin niin P sanoi joka kerta että lentokone, punainen sellainen. Noh.... tehtiin mummon kanssa sitten väsättiin ihka ensimmäinen muotoon leikattu kakku. Piti tulla hienosti spitfire lentsikka, mutta kakusta olisi tullut niin ohkainen ettei olisi ollut mitään syötävää. Jouduin siis leventämään lentsikkaa ja siitä tuli lihana rahtialus, jumbojetti (vieraiden mielestä se on muodoton tähti :p ). Kokoa rajasi tarjotin joka oli alustana niin siivet nyt on vähän tuollaiset nysät ja kermavaahtoa ei riittänyt rajaamaan siipien ja koneen väliä. Mutta ei väliä, P oli iloinen kone kakustaan ja se maistui oikein hyvälle :)

 Synttärilahjaksi tuli tuollainen iki-ihana, maaliman mahtavin pöytä!!! Aivan loistava. Olen tuollaista etsinyt jo monta vuotta (Olisikohan P:n syntymästä asti) ja nyt mummo oli tuollaisen aidon vanhan pulpetin. Pinnassa oli kuulemma ollut monta maalikerrosta ja pulpetti oli ollut kirjava muutenkin väritykseltään. Nyt se on täydellinen. Löytyy mustepullon kolo ja laukulle tarkoitettu koukku kylestä.

 Muita lahjoja tuli myös. Kerholaukku ja reppu, pikku kello (P on sellaisia ihaillut kaupoissa jo pitkään ja nyt sai oman pienen herätyskellon), Lego talo, tehtäväkirjoja, värikyniä, palapelin, vaatetta, rahaa, keksejä ja pelejä. Luultavasti unohan jotain, mutta tuossa ne jotka nyt muistan :)

Otettiin myös perhekuva takaapäin. Tällaista olen suunnitellut jo monena vuonna, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi otattaa. Halusin nimenomaa aurinkoisena päivänä kun värit kiiltää hyvin hiuksissa. P ei ollut yhtään halukas kuvaan ja oli sen verran kylmä että takki piti olla päällä niin ei ihan tullut sellainen kuva kun toivoin, mutta hyvä se on tämäkin ja kaikkien hiuksien väri näkyy hyvin mikä oli tarkoituskin :)

Juhlien jälkeen ulkoa krillikatoksesta löytyi yksi hyvin väsynyt lapsi :)
Seuraavana päivänä oli rääppiäiset jossa kävi kaverikin kylässä sekä vaari, setä ja iso mummi.

 Kaverin kanssa leikkivät perhosta ja supermiestä :D

 Tässä se ihanuus pulpetti omalla paikallaan ja hyvin mahtuu kaksi piirtäjää. minäkin mahdun tuohon P:n kanssa yhtäaikaa :) Tuohon ylös seinälle tulee vielä joko taulu tai naru viritelmä pyykkipojilla piirustuksille. Ai ja siinä näkyy myös toinen kerholaukku joka saatiin. Todella suloinen ja samanlainen vanhanaikainen mitä on joskus ennenmuinoin ollut meidän vanhempien aikaan :D
 Tehtävä vihkoja testailtiin heti ja voi vitsit että olikin tarkkaa työtä. Ja aivan ihmeellisen hyvin piirsi P viivaa pitkin vaikkei olla tuollaista ennen tehtykkään. Hyvä harjoitus kirja. saatiin tällaisia kaksi. Toinen on tuollainen mistä voi pyyhkiä jälen ja tehä aina uudestaan ja toinen on sitten ihan normaalia paperia oleva.
Tässä näkyy vielä kahden prinsessa laukun alla toinen kerhoreppu. Skiphopin pöllö sieltä kurkistaa. Tämä oli minun ja isin lahja ja minä täytin sen itsetehsyillä vaateilla joita voi pitää sitten päiväkodissa. Isojahan ne oli vielä, mutta niin oli tarkoituskin. Tulevat käyttöön sitten talvella/keväällä ja menee pitempään. Otan vaatteista kuvia kunhan saan ne otettua kaapista esiin ja kuvattua. Se kun on niiiiiin kamalan vaativa homma ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti