keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Reissussa vol.2

Käytiin siis reissussa ollessa myös kahdessa huvipuistossa. Särkänniemi oli se pääpaikka, mutta kun oltiin helsingistä lähdössä takaisin sukulaisten luo niin päätettiin (väsyneinä ja runnottuina edellisen päivän koko päivän ajosta ja tämän päivän koko päivän kestäneestä hesa kierroksesta) mennä huristeleen muutamaan ilmaislaitteeseen :)Käytiin muistaakseni 4-6 laitteessa. Minä kävin P:n kanssa kaikissa ja lopuksi käytiin koko perhe panoraamassa ajelemassa. Otettiin vähän takapakkia ennen lintsireissua tunnelman osalta kun pyöräilijä tuli kylkeen pahki. Mitään ei tapahtunut muuta kuin autossa on nyt komea lommo ja naarmu. Pyöräilijäkin nousi heti pystyyn ja oli vaan autosta huolissaan. Osui P:n oveen eikä tainnut kaatuakkaan kunnolla vaan horjahti ja paukahti auton kylestä. Tiedä sitten kumman syy se oli kun olosuhteet olivat sellaiset että luultavasti molemmat oli syyllisiä, mutta pyöräilijä jatkoi matkaa niin mekin jatkettiin sitten, mutta kyllähän se vähän latisti tunnelmaa.

Eikä siinä vielä kaikki! Oltiin puolesa välisä kiertelyä lintsillä niin P alkoi yhtäkkiä näyttää kättään (istui rattaissaan) ja selitti jotain. Noh.... siihen oli lokki vetänyt terveisensä... Suurin osa oli käden päällä, mutta sitä oli roiskunut kärryihin, vaatteille ja kivasti jopa P:n naamalle :6
Ei muuta kuin kamala siivous operaatio pystyyn ja P sai sotkeutuneiden vaatteiden tilalle minun hupparin (näkyy alemmassa kuvassa). Olihan se vähän hassun näköinen kun juoksenteli ihan pikkuisen ison takin kanssa ympäri puistoo, mutta olipahan puhdas ja lämmin (ilta alkoi jo viilenemään). Loppu aika meni mukavasti ja minä ainakin nautin reissusta enkä olisi jättänyt tekemättä vaikka monta ei niin mukavaa asiaa tapahtuikin samalla.


Suunnattiin särkänniemeen heti samana päivänä kun lähdettiin sukuloimasta. Suomen poikki piti ajaa, mutta perille päästiin aika aikasten.
Suunnattiin ensin koiramäkeen ja siellä olikin kivasti kateltavaa, meille, P juoksi/käveli koko homman läpi aika muissa maailmoissa. Laitteissa pyörittiin aikamme. Lempi paikka oli P:lle ehdottomasti angry birds puiston leikkiteline. JUlmetun iso ja P oli itseasiassa liian pieni sinne, mutta hoksattiin rajote vasta ku lähettiin. Hikiä pukkas kun siellä kiipeili, mutta onneksi siellä tuli kylmiä vesi sumuja naamalle välillä. Aluksi en ollut sitämieltä kun eka suihku osu naamalle ilman mitään ennakko varoitusta. Mutta ihan kivoja ne lopulta oli :) Käytiin vielä finleysonin vanhalla alueella syömässä illalla hampparit amerikkalaisessa ravintolassa. P:n ateria tuli tuollaisessa ylettömän tyylikkäässä autossa (konepelti on kuvassa auki). Oli ihan lemppari asia koko paikassa.
Meillä on kaupunkialueella käytössä valjasreppu. Voinen sanoa että herätti ihan vähän huomiota kun käveltin sillä alueella. Aika paljon oli sellaista 20-30 vuotiasta porukkaa siellä käveleskelemässä ja muutama käänty jopa taaksepäin katsomaan meidän menoa (tiedän sen sillä katoin samaan aikaan taaksepäin että mitä se P jäi hidastelemaan). Teidä sitten että oliko meissä jotain muuta katselemisen arvoista, mutta epäilen kovasti reppua. Eipä haittaa. pääasia että lapsi on turvassa. Tuollakin oli juosta monesti pyörän alle ja heilu ihan kamalan lähellä autotietä välillä niin sai pidettyä lähellä itseä tuon repun avulla.
Autossa oli hyvä nukkua pupun kanssa. Verho piti olla paikallaan kun tuolla tuli muuten ihan kamalan kuuma kun aurinko porotti suoraan kohti eikä aurinko esteet auttanu paljo mitään.

 Mun oma tuliainen itelle!! 5,5kg kangas palasia. uuuuuuui ku ne on ihania. harmi ku just viikkoa ennen siellä oli käyny kamalan iso määrä porukkaa niin kaikki isot palat oli viety, mutta pikku paloja sain ihania kankaita (tuossa kuvassa ei näy mun lemppari pupu kankaita. noita kankaita kun oikeesti on ihan julmetun iso säkillinen tuossa). Nyt pitää päättää mitä niistä tekee... tilkkupeitto, tilkkuvaatteita, viipalehame, tumppuja, lakkeja, lapasia... jotain pientä ja nättiä :)
Näin meillä kulettiin reissun vaikeimmat kohdat. eli ne joissa mikään tekeminen, lelu, leikki tai ruoka ei kelvannu. Ei nukuttanut eikä jaksanut enään vaan tuijottaa maisemia. Pistettiin pädi päälle ja nautittiin ajosta. Kaapo ja pikkukakkonen tais olla lempparit. Matkassa oli vähän kaikenlaista piirrettyä joita isi oli tuohon koneeseen ladannut.

Nyt on siis reissu tehty ja mökki retkee odotellaan seuraavaksi. Tässä tai ensikuussa vkloppu retki sinne. Sitä odotellessa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti