keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Next

Uusi next mallisto on tullut! Oi että rakastan nextin vaatteita. ne on niin herkkiä, värikkäitä, yksityiskohtasia, kauniita ja ajatuksella tehty lapsia varten. En voi ylistää tarpeeksi. Kauniita, jokaiseen makuun sopivia, halpoja ja kestävät käytössä :)

Rakkautta.

Tässä on meidän ensimmäinen saalis. Lisää tulee kunhan kukkaro tokenee kesästä :)


Kaikki on vielä ihanempia kuin mitä kuvasta näkee. Varsinkin hiiri paita vei mun sydämen. Peppi tais ihastua kumppareihin ja takkiin kaikkein eniten. loput on kyllä ollu pyykissä ja menee odottelemaan syksyä niin ei ole P ehtinyt vielä edes perehtyä niihin niin hyvin että lemppari olis löytynyt :)

Nalle reppu on saman päivän kirppari löytö ja sopii mun mielestä kuin nenä päähän tähän nextin pakettiin. Takin kanssa söpö ilmestys ulkona kun reppu keikkuu selässä. Ai joo, takin selässä on itsessäänkin nallen pää keikkumassa. Iso, puolen selän/koko selän kokoinen :)

Suosittelen edelleenkin ehdottomasti kaikille nextiä. Ilmaiset toimituskulut suomeen (palautus maksaa). Ja nämä menee aina hyvin eteenpäin kun ovat jääneet pieneksi sillä suomessahan näitä ei myydä missään (tietääkseni).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti