tiistai 23. huhtikuuta 2013

Touhua


 On keretty tehä vähän vaikka mitä tässä viikkojen aikana. Tässä muutamilta päiviltä vähän kuva maistiaisia :) Lätäkkö leikit on ollut suosiossa sillä lumet on sulanut aika tohinalla nyt viimeaikoina. Tästä kuvasta pari päivää niin tuolla puistossa ei ollut enään kuin pari pikku lumi kasaa ja muuten jää ja lumi oli sulanut pois kokonaan :) Mukavaa on kun tulee kesä, mutta nämä vesisateet ja jäätävät tuulet voisivat jo pikkuhiljaa väistyä.
Olisi mukava nauttia lämpenevistä kevät päivistä, ruohon tulosta ja kukista joita jo pilkottaa muutama tien varressa (taitaa olla jotain pääsiäis kukkia vähän aikataulusta myöhässä).

 Kaupoisa on myös pyöritty. Isossa kauppakeskuksessakin kuluu monta tuntia ilman että tarvii tuhlata yhtään rahaa. Senkuin käy kaikki autot ynnämuut karusellit läpi (kuiva ajamassa) ja kauppojen leikkipaikat on hyviä leikki tiloja kun äiti esittää tutkivansa vaatteita ja välillä käy vaivihkaa leikkimässä sovituksen varjolla vieressä niin johan aika kuluu ja hauskaa on :) Jos menee kauppakeskukseen juuri kun se on auennut (niin että kaupat ovat vasta aukeamassa) niin saa pitkät käytävät aika hyvin itselleen ja jos ottaa superpallon tai muun pikkupallon mukaan niin saa ihan älyttömänä hupia aikaan kun sen perässä juoksee edestakaisin :D

 Peppi on opetellut myös kuvaamista kännykälläni. Kuvat ovat itseasiassa jo todella hyviä naamaotoksia, mutta tässä muutamia ei niin täydellisesti tähdättyjä esimerkkejä :)
 Kuvaaja itse. Innostui kun käänsin kameran niin että näkee oman naaman kun ottaa kuvaa (sisä kamera).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti