sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kuulumisia

No nyt on menny taas hetki kun ei ole tänne asti ehtinyt. toisinsanottuna olen miljoona kertaa aloittanut, mutten sitten ole saanut mitään aikaiseksi :)

Kolusin kameroista kuvat ja löytyi lumikävelystäkin kuva

 Ja kuten sanoinkin jo, niin Peppi pääsi melkein karkuun kenkiensä kanssa sillävälin kun minulle vasta sidottiin niitä :) Nopia tyyppi.
Ollaan käyty shoppailemassakin jonkin verran. P löysi itselleen mitä mainioimman lakin :D Sinne se sai jäädä kaupan alerekiin, mutta olihan kyllä maaliman tyylikkäin, pinkein ja kimaltelevin lakki!Kappahl:iin on tulosa newbie mallistoa ensimmäistä kertaa myös isommille lapsille. Kokoon 98cm asti. Ne eivät ole vielä myynnissä. Viimeistään viikolla 10 kuulemma. MUTTA, oltiin käymässä siellä ja ne laitto hälyttimiä uusiin vaatteisiin ja olihan se pakko kysyä että saako niitä vähän hiplailla. Sain luvan. kysyin sitten että saakohan niitä ostella? myyjä kävi kysymässä pomoltansa ja hän antoi luvan niin pääsin shoppailemaan ihanuus vaatteita etuajassa :D Vitsit kun olisin halunnut kaikki niistä. Kamalan vaikeeta oli päättää, mutta päädyin allaolevan kuvan vaatteisiin. Mekko/tunika ja raita legginssit. Ovat aivan suloisuudet. päälle asti en näitä ole vielä P:lle saanut, mutta vielä joku päivä :) Tuntuvat olevan hyvän kokoisia näin katsottuna. Eivät siis ole pientä kokoa ainakaan. Siitä tiedetään paremmin kun pääsee kokeilemaan päälle.


Otin rasvaa purkista ja se tuli tähän malliin. aikast ihana <3

 Peppi on ihastunut kevääksi/kesäksi tarkoitettuun lippikseen ja sitä onkin testailtu muutamilla kauppareissuilla :)

 Kävin taas mutkan kangasvaihtareilla. Ylläolevat lähti kotoa mukaan ja allaolevat tulivat tilalle. Aika ihania aarteita löytyi tilalle. Kuva vähän vaalentaa värejä ja ruskeat värit ovat oikeasti syvempiä/tummempia. Näistä pitäisi alkaa ompelemaan jotain kivaa. Minulla on jo kertynyt "pieni" varasto kankaita tässä muutaman kuukauden aikana. Mutta on niitä ompeluksiakin tullut. Kuvaan joku päivä kaikki ja laitan tänne :) Muutama epäonninen on vielä muokkausta vaille niin korjailen ne ja otan sitten vasta kuvan.
 Kuulemisiin!

      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti